top of page
logo onderaan.png

" ben je klaar om meer ruimte te ervaren en te gaan leven volgens jouw natuurlijke ritme zodat je weer kan verbinden met je pure zelf? "

Dan is het Holding Space & Reconnect Retreat misschien wel iets voor jou!

Fotofolies x Studio Prana TreeIodge-51.jpg

herken je jezelf in onderstaande gevoelens?

 • Voel je je verlorenweet je niet meer wie je bent, wat je wilt, laat staan hoe je het wilt?

 • Ben jij het beu om nooit tijd te hebben voor jezelf en achter alles aan te hollen?

 • Voelt het als dweilen met de kraan open?

 • Alsof elke prikkel er te veel aan is?

 • Alsof je alle ballen hoog moet houden en toch altijd wel te kort schiet​

ik voelde me ook zo ...

Ik ben een ondernemende vrouw en mama van twee jonge kinderen en ik mocht nog niet zo lang geleden nog eens ervaren wat het is om geen ruimte te hebben. Om te voelen wat het is om te dweilen met de kraan open. Door omstandigheden waar we weinig (tot geen) controle over hadden (lees: moeilijke verbouwingen) leek het alsof we plots in een sneltrein zaten, waar we niet af konden noch even konden doen stoppen. Ik geraakte als maar meer overprikkeld, voelde een druk op mijn borstkas en voelde een grote vermoeidheid. 

 

Ik voelde dan ook toen we eindelijk weer in ons verbouwde huis introkken, dat ik echt de ruimte moest maken om te landen, om letterlijk weer thuis te komen, in ons huis en bij mezelfIk maakte mijn agenda leeg en creëerde ruimte om te "zijn". Ik gebruikte de tools waar ik al zoveel jaren mee werk en zoveel profijt van heb gehad en voelde hoe snel mijn systeem hierop reageerde, hoe de druk op mijn borstkast zachter werd en uiteindelijk verdween. Hoe ik weer rustig werd. Hoer er weer ruimte kwam.

 

En het is vanuit die ruimte, dat ik er vanuit heel mijn hart kan zijn voor jou, lieve vrouw. Zodat ook jij dit mag ervaren. Zodat ook jij weer beetje bij beetje mag thuiskomen bij je pure zelf.

waar jij naar verlangt is...

 • om meer (adem)ruimte te ervaren

 • meer vrijheid en balans te ervaren

 • om meer in je kracht te staan

 • om meer te leven volgens je natuurlijke ritme

 • om weer te verbinden met je pure zelf

IrmyPhotography-58_edited.jpg

" Dankjewel voor de mega krachtige ervaring! Het voelde even voor mij als uit mijn comfortzone stappen, maar ik ben zó blij dat ik de stap gezet heb, de eerste stap richting meer bewustwording. Ik heb geleerd hoe ik met mezelf mag verbinden, over wat ik mag loslaten en wat de kracht van een goede aarding is. Speciale ervaring! "

"Lieve Jozefien, ik wil je graag bedanken voor de twee magisch mooie retreats waar ik bij jou al aan heb mogen deelnemen. ✨🌳🌝 Het was telkens heel fijn te voelen wat je allemaal kan bereiken met meer bewustwording, hoe de maan energie ons hier bij kan helpen, wat reiki kan doen met je lichaam. Ik vond dit een heel bijzonder gevoel. Ook prachtig om te delen met de andere vrouwen die je eigenlijk niet kent, maar wat toch zo veilig en vertrouwd aanvoelde. Ik grijp nog regelmatig terug naar wat er toen gezegd en beleefd is geweest en hoop hier nog verder in te evolueren.  Dankje dankjewel voor al dit moois! Ik hoop dat je nog vele mooie vrouwen mag begeleiden op hun pad. Veel liefs ✨🌻"

met welke tools gaan we aan de slag?

 • Natuurlijke ritme. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de Maya horocoop, de maancyclus en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken, zodat jij weer ruimte kan maken voor jezelf.

 • De Maya kalender, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt, wat de dynamiek is binnen bepaalde relaties en hoe je op alledaags niveau kan meesurfen op de energie die aanwezig is. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. Tijdens het Holding Space & Reconnect Retreat gaan we via je geboortehoroscoop en vanuit de ruimte die is ontstaan weer verbinden met je pure zelf.

 • ​Afstemmen, mediteren, kaarten trekken en journallen. Om de weg terug naar jezelf te vinden is het nodig om de aandacht naar binnen te keren en bewust te worden van je intuïtie en de boodschappen die binnen komen. Ik begeleid je dan ook in dit prachtige proces. Helemaal niet erg dus, als dit alles nieuw is voor je!

​​

Tijdens dit retreat mag je weer in contact komen met jouw pure zelf, ontdek je hoe je kan leven volgens jouw natuurlijke ritme en laten we los wat je niet meer dient tijdens een verwarmende en verbindende volle maan vuurceremonie.

hoe tine de maya horoscoop ervaart

Dingen die ik intuïtief al wel aanvoelde, maar niet altijd zeker in was, komen dan ook vaak duidelijk in de Maya horoscoop naar voor. Dat is iets dat me echt raakte en stabieler en sterker in mijn schoenen heeft doen staan. "

IMG_7053.jpg

" Vanaf dat ik erover leerde, ben ik de hersteldagen van de Maya-kalender gaan inplannen en toepassen. Door die bewuste tijd voor mezelf in te bouwen en rust en ruimte te creëren, voel ik hoe alles stroomt en dat wat op mijn pad mag komen, ook echt wel komt. Zo heb ik ingezien dat ik mijn prestatie- en controledrang mag loslaten en veel zachter mag zijn voor mezelf en ook hulp mag aanvaarden."

hoe marijke het natuurlijk ritme ervaart

hoe de dag eruit ziet

 • vanaf 9u45 toekomen en landen met een warme tas thee

 • 10u - 10u45 deelronde: tijdens deze deelronde starten we met ruimte maken, met holding space. Ruimte voor jou. Voor wie jij bent en jouw verhaal. Voor wat jij met ons wilt delen. Dit mag zo kort en zo lang als dat goed voelt voor jou. Alles wat hier (en heel de dag) gedeeld wordt, is veilig en blijft bij de groep.

 • 10u45 - 12u dan vertel ik je graag meer over je natuurlijke ritme en hoe je ermee aan de slag kan gaan. Ik vertel je meer over de kracht van de seizoenen, de maanenergie, de vrouwelijke cyclus en de hersteldagen. Samen gaan we kijken naar hoe jij je natuurlijke ritme kunt gaan ontdekken via de mood journal (je ontvangt de afgedrukte versie van de mood journal voor juni) 

​​

 

Nadien is er een lange lunchpauze tot 14u, zodat je ook dan ruimte kunt nemen voor jezelf. Zodat je kunt vertragen en alles kunt laten zakken. Je bent zelf vrij om deze op jouw manier in te vullen. Je kan je lunch opeten in de studio, in het park of eventueel gaan lunchen bij bv. café josee, de foxy, deli barrio, den ekster of foodbar de prince. Je kan tijdens de pauze ook genieten van een wandeling in het Boekenberg- of Boelaerpark.

 

 • 14u - 15u30 na de middag laat ik je graag kennis maken met de Maya horoscoop en jouw geboortezegel, zodat je als maar meer terug bewust kunt worden van wie je bent en waar je kracht ligt.

 • 15u30 - 16u15 afstemmen en verbinden met je geboortezegel en pure zelf via meditatie, orakelkaarten en journalling. Je wordt hier helemaal in begeleid, dus helemaal oké als je dit nog nooit gedaan hebt!

 • 16u30 - 17u volle maan vuurceremonie zodat je op een diep niveau dat kan loslaten wat rijp is om losgelaten te worden, zodat er ruimte is voor iets nieuws om geboren te worden. Zodat er ruimte is om thuis te komen bij jezelf.

 • 17u - 17u30 uitleg bij hoe je die ruimte nu kunt bewaren en een uniek en mega waardevol early bird aanbod voor het Rebirth traject (dat enkel geldig is voor de deelnemers van het retreat)

 • Tegen 17u30 ronden we ten laatste af.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 3.18.31 PM.jpeg

hoe sonja de maya horoscoop ervaart

"Als rode draad volgt Jozefien de Maya kalender en geeft heel heldere uitleg over het verband met je leven, je levenslessen en je missie. Deze aanpak heeft me heel goed geholpen om over mezelf en mijn leven te reflecteren. Het heeft me ook geholpen om dingen die me deugd doen bv. Water opzoeken, wandelen, naar de sauna gaan bewuster te beleven en er dankbaar voor te zijn."

de holding space goodiebag ♥

Als leuk extraatje ontvang je ook een fijne goodie bag met hartverwarmende verrassingen om je verder te ondersteunen op dat pad van jou.

alles op een rijtje

Je zal

 • de ruimte ontvangen om je verhaal te delen

 • je natuurlijke ritme ontdekken

 • meer leren over de seizoenen, de maan, de vrouwelijke energie en je hersteldagen

 • meer ontdekken over de maya horoscoop

 • jouw geboortezegel/blauwdruk berekenen en hiermee aan de slag gaan

 • leren afstemmenkaarten trekken en journallen

 

loslaten met een volle maan vuurceremonie

 • in de tuin komen we samen rond de vuurschaal

 • creëren we ruimte zodat je dat wat je wilt loslaten, ook echt kunt laten gaan, via de kracht van het vuur.

wat je extra mag ontvangen

 • de afgedrukte versie van de mood journal voor de maand februari

 • de heerlijke holding space goodiebag

 • heel de dag door is er lekkere thee

en nu even praktisch

 • Deze volgende editie gaat door op zondag 4 juni, met volle maan, in een intense periode waarin we energetisch worden uitgenodigd om helderheid te ontvangen, knopen door te hakken en aan zelfreflectie te doen. De energie van de dag zelf helpt ons om de ruimte te maken, zodat we als maar meer kunnen zakken, dicht bij onszelf. Weer een goed dagje dus voor dit magische retreat.

 • We starten rond 9u45 en eindigen rond 17u30

 • Het retreat gaat door in onze studio, met uitzicht op de tuin, tegenover het Boekenbergpark: Eduard Van Steenbergenlaan 60, 2100 Deurne.

 • Parkeren kan je op zondag gewoon gratis op de straat. Er zijn voldoende parkeerplaatsen vlakbij.

 • Er zijn slechts 15 plekjes en dit soort retreats gaan maar een twee keer per jaar door.

 • Omdat het binnenkort moederdag is, geef ik ook deze keer weer met plezier een early bird korting voor dit dagretreat, aan alle vrouwen die een koesterende moeder voor zichzelf willen zijn. Tot zondag 14 mei betaal je dan  99€  ipv 111€ voor deze magische dag.

 • Je kan dit dagretreat ook altijd schenken aan je mama. Dan mag je dat vermelden bij de opmerkingen als je de aankoop doet en dan maak ik met plezier een cadeaubon voor jou!

inschrijven dagrtreats
bottom of page