top of page

gratis online cursus.

zet vandaag nog de eerste stap naar een gelukkiger én bewuster leven!

logo onderaan.png
IrmyPhotography-58.jpg

welkom lieve jij

ben jij klaar om thuis te komen bij je pure zelf?

klik op de twee onderstaande icoontjes om de cursussen te downloaden, zodat je ze kan afdrukken

cursus 1

berekenen zegel

+ integratie oefeningen

cursus 2

uitleg bij de zegels

+ tonen

bekijk dan de video rechts, daar geef ik je verdere uitleg bij cursus 1
(de info die je op de laatste pagina ziet, is niet meer van toepassing 😘)

neem nu even de tijd om tijdens deze meditatie contact te maken met je geboortezegel en toon.
deze meditatie duurt
10 minuten.

meditatie “ontdek je kracht“

Hey daar 👋🏻


Zo fijn dat je dit voor jezelf gedaan hebt!

😌

Ben je
benieuwd naar meer?
Dan kan je verder gaan ontdekken via één van de onderstaande opties:


Horoscoop Reading

 


Om te starten kan je kiezen tussen een mini reading of een uitgebreide geboorte horoscoop reading.
Hier kan je er alvast meer over lezen.

 

 

Prana Sessie

 

Tijdens de diepgaande prana sessie help ik jou om weer tot jouw essentie te komen. Tot wie je bent, hoe je jezelf kan versterken, wat je missie is in dit leven en geef ik je de tools mee van hoe je weer kan leven volgens jouw natuurlijke ritme.

Ik vertrek vanuit jouw verhaal, je horoscoop en ga intuïtief verder aan de slag vanuit een diepe afstemming en channeling om jou zo helder mogelijk te gidsen en te ondersteunen.

Tools met de welke ik mogelijks aan de slag ga: energiewerk, affirmaties, meditatie- en ademhalings technieken, channeling en orakelkaarten. 

 

Ontdek er hier meer over


Rebirth traject
 


Als je graag de waardevolle inzichten op een diep niveau wil integreren in je leven en als maar meer wilt thuiskomen bij je pure zelf, helemaal in je kracht, dan ben je meer dan welkom in het Rebirth traject.

Ik begeleid je 9 maanden om herboren te worden als de pure zelf die je eigenijk altijd al was.

De volgende editie zal ergens dit jaar of begin volgend jaar opstarten. Ondertussen zijn er al bijna 100 vrouwen jou voor gegaan, op dat pad naar hun pure zelf. Als je je op de wachtlijst zet, wordt jij als eerste op de hoogte gehouden.

Ontdek hier meer over het Rebirth traject.


Zelfzorg Yoga Weekend

Van 18 tot 20 augustus neem ik je graag mee op reis, een reis naar de pure liefde voor jezelf. Om die te laten stromen. Te flowen. Te voelen. Tot in elke vezel van je zijn.

Ontdek hier meer over dit magische weekend.

Heel veel liefs
Jozefien

hoor het eens van een ander: Sophie

"Een duik in jezelf en thuiskomen bij jezelf, dat is voor mij het Rebirth-traject. Ontdekken wie je bent en op zoek naar een natuurlijk ritme als vrouw. Bij Jozefien ontdek je hoe jouw ritme werkt, hoe het je energie geeft als je jouw vrouwelijk ritme kent en volgt. Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

sophie van gucht.jpeg
FB_IMG_1654540114474.jpg

hoor het eens van een ander: sylvie

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 - 2023 Jozefien Scheepers

bottom of page