top of page
logo onderaan.png

welkom!

Superfijn dat je deze eerste stap zet voor jezelf

klik op de twee onderstaande icoontjes om de cursussen te downloaden, zodat je ze kan afdrukken

cursus 1

berekenen zegel

+ integratie oefeningen

cursus 2

uitleg bij de zegels

+ tonen

bekijk dan de video rechts, daar geef ik je verdere uitleg bij cursus 1
(de info die je op de laatste pagina ziet, is niet meer van toepassing 😘)

neem nu even de tijd om tijdens deze meditatie contact te maken met je geboortezegel en toon.
deze meditatie duurt 10 minuten.

meditatie “ontdek je kracht“

Hey daar 👋🏻

Zo fijn dat je dit voor jezelf gedaan hebt 😌
Ben je benieuwd naar meer?


Heel binnenkort zal ik zowel een gratis ebook over cyclisch leven, als eentje over het integreren van alle inzichten uitbrengen, hou je mailbox dus zeker in de gaten.

Als ook zullen er enkele verdiepende ebooks en cursussen aankomen, over o.a. de maya horoscoop, cyclisch leven, ademwerk, kristallen, ... . Als je wil kan je je hier op de wachtlijst zetten, zodat je deze als eerste kan aanschaffen, mét korting.

Volg me zeker ook op instagram, als je dat nog niet doet, want daar deel ik ook veel spontane tips en energy updates.


Heel veel liefs
Jozefien

"Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

Sofie

sophie van gucht.jpeg
FB_IMG_1654540114474.jpg

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 - 2023 Jozefien Scheepers

bottom of page