top of page
Fotofolies x Studio Prana-131.jpg
in
9 MAANDEN 
THUISKOMEN

bij jezelf

Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande gevoelens?

Kan je de innerlijke rust maar niet vinden, desondanks alle inzichten die je al op deed?

Heb je moeite met loslaten, uit angst en onzekerheid?

 

Lukt het je maar niet om echt te vertrouwen op je intuïtie en je hart te volgen?

 

Weet je wel wat goed voor je is, maar krijg je het maar niet geïntegreerd in je leven?

 

Blijf je alle ballen hoog houden, maar vergeet je daarbij te zorgen voor jezelf?

En ga je daarbij wel eens over je grenzen?

Ik voelde me ook zo eind 2019...

Fotofolies x Studio Prana-153.jpg

Eind 2019 botste ik tegen een muur. Ik voelde al een tijdje dat er iets moest veranderen, maar ik miste het vertrouwen om echt te springen.

Het leven zette me stil. Mijn lichaam kon niet meer verder. En het is vanuit die stilstand, dat de inzichten helder naar me toe kwamen. Vanuit de Maya horoscoop in eerste instantie. Mijn missie werd kraakhelder

Maar het is pas vanuit de geëngageerde integratie dat ik echt kon thuiskomen bij mezelf. Via yoga, ademwerk, meditatie, affirmaties en diepe afstemming.

En dat thuiskomen bij jezelf, dat gun ik jou ook.

Om vol vertrouwen en vanuit je hart in het leven te staan.

Want waar jij naar verlangt is...

om vol vertrouwen in het leven te staan en moedig je hart te volgen

om innerlijke rust te ervaren en dat alles moeiteloos mag stromen

 

om niet meer zo afhankelijk te zijn van anderen en echt thuis te komen bij jezelf

om te weten waar je plek is en deze ook echt in te nemen

om je grenzen liefdevol te kunnen afbakenen

en last but not least: om concrete én persoonlijke handvaten te ontvangen

 

om alle inzichten écht te integreren

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg

welkom bij REBIRTH

in het transformerende Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die de balans kwijt is, naar een vrouw die vol vertrouwen en krachtig in het leven staat!

bruna.jpeg
"Ik hoopte dat Jozefien me antwoorden ging bieden op bepaalde levensvragen waar ik mee zat. Wat ik ontvang tijdens dit traject blijkt nog veel rijker te zijn: ik leer de antwoorden steeds beter bij mezelf te vinden, door te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en ritme. En bovenal: dat ik er helemaal mag zijn en dat er genoeg plek is voor iedereen om zijn/haar plek in te nemen.Ik voel me stukje per stukje meer ‘IK’ worden. Ik voel me zelfzekerder, geruster, milder, heb meer vertrouwen op alle vlakken. Het schut voor mij ook veel door mekaar, o.a. binnen relaties en op werkvlak. Het feit dat ik dit niet alleen moet doorgaan, maar hierbij een goede begeleiding (Jozefien) en een veilige setting (de tribe) krijg, is goud waard. 🙏"

Bruna

hoe anderen Rebirth ervaren

"als jij GEEN STAPPEN zet, gaat er ook NIETS VERANDEREN"

Het Rebirth traject zal je helpen om

met meer vertrouwen in het leven staan

bij jezelf de rust te kunnen vinden

trouw te zijn aan je hart

 keuzes te maken vanuit je hart

 jezelf meer te waarderen

jezelf liever te zien

je missie helder en krachtig neer te zetten

 

 alles moeiteloos te laten stromen

Fotofolies x Studio Prana-31.jpg

Ik stel mezelf graag even kort voor

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen mijn rug me letterlijk deed stilstaan. Er waren gevoelens van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest.

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterke inzichten, waardoor mijn pad weer helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik sprong. Ik besloot om mijn hart te volgen en ik begon mijn unieke pad vol vertrouwen te bewandelen. En jij kan dan dat ook! 

Jorinde.png
"Jozefien heeft op een heel duidelijke en warme manier met mij gewerkt en de oefeningen op het platform, zoals de affirmaties en meditaties, hebben mij geholpen om de juiste stappen te zetten. Een jaar later leef ik op een veel gezondere ander. Ik vertrouw op mezelf en laat het leven op mij afkomen. Ik luister beter naar de wijsheid van mijn lichaam en heb het vertrouwen gekregen om mijn eigen weg te volgen, zowel in mijn persoonlijk leven als op het werk. Ik ben zelfs gestopt met de pil, wat voor mij een enorme stap was, en ik geloof nu dat ik de juiste dingen zal aantrekken. Kortom, het voelt eigenlijk echt alsof ik herboren ben. Alsof ik mijn kracht heb ontdekt om dit leven met de glimlach verder te bewandelen. Dikke merci, prachtige Jozefien!"

Jorinde

hoe anderen REBIRTH ervaren

"Verlang jij ernaar om JOUW EIGEN PAD

te bewandelen?"

Met welke tools gaan we aan de slag?

Cyclisch leven. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de kracht van de seizoenen, de maancyclus, je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop) en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken. Vanuit deze inzichten kan je heel gericht ruimte maken voor jezelf en kan je naar het einde van het traject toe, zelfs een heel concreet plan opmaken, helemaal op maat van jouw natuurlijke zijn.

De Maya horoscoop, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over o.a. wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij jezelf en jouw waarheid te komen.

Yoga, meditatie, affirmaties en ademhalingstechniekenOm alle inzichten te integreren en de weg naar jezelf en jouw waarheid te vinden, is het nodig om de aandacht naar binnen te keren. Van hieruit kan je vanuit jouw hart gaan leven. Yoga, meditatie, affirmaties en ademwerk kunnen hier enorm in ondersteunen.

Channeling. Via orakelkaarten en de pendel zal ik één keer per maand met jouw vragen afstemmen en je een duidelijk en helder antwoord geven. Als ook kan het zijn dat ook jij dit stuk van channeling in jezelf mag gaan ontwikkelen, dan ontvang je de nodige begeleiding om hier eerste stappen in te zetten.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 11.29.07 PM.jpeg
"Ik houd ontzettend van haar persoonlijke begeleiding, die niet standaard is, maar echt op jouw maat en noden. Het geeft me telkens zoveel inzichten, de gekende aha-momenten, vertrouwen om te weten dat hoe ik me voel en denk er mag zijn. Handvaten om met meer vertrouwen in het leven te staan."

Sophie

hoe anderen Rebirth ervaren

Fotofolies x Studio Prana-134.jpg

"Verlang jij ernaar om vol VERTROUWEN te leven vanuit je HART?"

Dit is een LIFE CHANGING traject.

 

Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf.

Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan.

Om je echt te engageren

 

In ruil, beloof ik je werkelijk zal thuiskomen bij jezelf!

inschrijven rebirth herst 24

REBIRTH TRAJECT DEEPDIVE

5 x persoonlijke coaching via de online inner circles in kleine groepjes, met replay

🌙

maandelijkse moon & energy guidance via de rebirth community 

🌙

9 maanden ondersteuning via het online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen en extra waardevolle bonussen

🌙

1 closing sacred gathering via zoom om het traject af te ronden met de hele groep, met replay

 

🌙

een persoonlijk welkomstpakket 

🌙

+ extra bij de deepdive versie:

1:1 coaching via een persoonlijke 1:1 chat, waarin je maandelijks onbeperkt vragen aan me kan stellen en ik éénmaal per maand uitgebreid met je afstem en advies geef

een online 1 op 1 sessie van een uur

jouw investering bedraagt

 

199 euro

excl btw per maand

(gedurende 10 maanden)

betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 102€ en bedraagt de kost 1888 euro excl btw

REBIRTH TRAJECT

CLASSIC

5 x persoonlijke coaching via de online inner circles in kleine groepjes, met replay

🌙 

maandelijkse moon & energy guidance via de rebirth community 

🌙

9 maanden ondersteuning via het online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen en extra waardevolle bonussen

🌙 

1 closing inner circle via zoom om het traject af te ronden met de hele groep, met replay

🌙 

een persoonlijk welkomstpakket 

🌙

+ extra bij de classic versie:

1:1 coaching via een groepschat, waarin je maandelijks één vraag aan me kan stellen en ik eenmaal per vraag met je afstem en advies geef, in de groepschat

geen online sessies inbegrepen, kan eventueel bijgeboekt worden, indien er ruimte is.

jouw investering bedraagt

 

99 euro

 

excl btw per maand

(gedurende 10 maanden)

betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 102€ en bedraagt de kost 888 euro excl btw

sylvie.jpg
"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

Sylvie

hoe anderen REBIRTH ervaren hebben

Fotofolies x Studio Prana-21.jpg

"Verlang jij ernaar om jouw MISSIE helder neer te zette?"

Waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

Het traject is aangepast aan de seizoenen, waarbij er telkens wordt terug geschakeld naar het seizoen waar we in zitten.

Module 1 in oktober

 • In deze module ontdek je meer over cyclisch leven: de kracht van de seizoen, de maan, je vrouwelijke cyclus en je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop).

 • Je gaat in deze maand ook al een eerste keer aan de slag met je mood journal.

 • Verder gaat het over ruimte maken, zakken, ademen, gronden en intunen met de herfst energie.

Module 2 in november

 

 • De eerste online inner circles gaan door in deze maand.

 • Waar wil jij staan na 9 maanden? Wat heb je los te laten met de herfst, om ten volle te duiken in dit proces? 

 • Daarna gaan we in deze module even stilstaan bij jouw geboortezegel, jouw innerlijke kracht. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je al eerste concrete oefeningen om terug te verbinden met die innerlijke kracht.

Module 3 in decemeber

 • In deze module gaan we een stapje verder en mag je gaan ontdekken wat je helpt om in je kracht te staan. Wat je gidst, ondersteunt, uitdaagt en waar je verborgen kracht ligt. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je verdere concrete oefeningen om hiermee aan de slag te gaan.

 • Deze maand duiken we in de winter en help ik je om helemaal te zakken in deze energie.

 • In deze maand zullen de tweede online inner circles doorgaan 

Module 4 in januari

 • In deze module ontdek je wat jouw levensmissie en levensdoel zijn.

 • In deze maand zullen de derde online inner circles doorgaan in de week van 24 juni

Module 5 in februari

 • ​In deze module gaan we kijken naar je belangrijkste levenslessen.

 • Deze helpen je om je missie onder de knie te krijgen en van daaruit thuis te komen bij je levensdoel.

 • Zit je in de deepdive? Dan ontvang je deze maand een online Q&A sessie met me (met replay) 

Module 6 in maart

 • In deze maand gaan we kijken naar waar je nu bent, wat het leven nu van je vraagt.

 • We focussen ons eerst op de overkoepelende thema’s en de rode draad van deze fase.

 • Ook zal ik je begeleiden om je stilletjes klaar te maken voor de energie van de lente die eraan komt.

 • Zit je in de deepdive? Dan ontvang je deze maand een online Q&A sessie met me (met replay) 

Module 7 in april

 • In deze maand gaan we kijken wat er dit jaar voor je belangrijk is. Ik geef je ondersteunende oefeningen en help je om helemaal in tune met je eigen ritme te leven.

 • Als ook begeleid ik je de herfst in met aangepast advies en oefeningen.

 • In deze maand zullen de vierde online inner circles doorgaan

Module 8 in mei

 • In deze maand maken we een overzicht van alle inzichten van je horoscoop en gaan we kijken naar de kracht van je gedachten en hoe je zelf je toekomst (deels) kunt manifesteren. Je mag meer gaan ontdekken over de kracht van energie en de kracht van manifestatie. 

 • In deze maand zal de vijfde online inner circle doorgaan

Module 9 in juni

 • Closing inner circle om het traject af te ronden

 • In deze maand mag je de tijd nemen om alle inzichten te laten zakken. Alles nog eens op een rijtje te zetten.

Wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • Ik begeleid je op het online platform 

 • De verbinding met gelijkgestemden via de facebook community

IMG_7053.jpg
"Het Rebirth-traject heeft me het vertrouwen gegeven om nu eindelijk eens écht te gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik durf nu te luisteren naar de stem van mijn hart en weet dat dat de enige juiste is. Hoe meer ik afstem op mezelf en in tune leef met de maan en met de Maya-kalender, hoe mooier en als vanzelf ik mijn pad zie ontvouwen. Het is echt magisch en ontroerend mooi soms! Jozefien geeft ook echt praktische tips, meteen toepasbaar, afgestemd op de begeleiders die bij jouw geboortezegel horen. Superfijn om te ontdekken hoe ik zo een krachtigere versie van mezelf kan worden! En nog fijner om te voelen dat ik daardoor ook echt wel anders in het leven begin te staan. Superdikke merci Jozefien!"

Marijke

hoe anderen Rebirth ervaren

Fotofolies x Studio Prana-61.jpg

"Verlang jij ernaar om innerlijke RUST 

te ervaren?"

Veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik een één op één sessie boeken?

Normaal bied ik enkel één op één sessies aan binnen mijn persoonlijke trajecten, die voor 2024 al helemaal volgeboekt zijn. Heel uitzonderlijk, als ik merk dat het écht nodig is, zal ik ruimte maken voor een één op één sessie (online dan) als je in Rebirth zit. Als ik er toch geen ruimte voor heb, zal ik mee zoeken naar een andere oplossing.

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Het feit dat je net geen tijd ervaart, belemmert je in je eigen proces naar meer rust en geluk. Als jij voelt dat je eindelijk meer tijd wilt gaan ervaren en hierin wilt groeien, dan is het traject net een antwoord op dit probleem en zal je via dit traject ontdekken hoe je meer tijd, rust en ruimte kan gaan ervaren.

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Als jij een "ja" voelt en je echt engageert voor dit traject, zal je er alles uithalen wat er voor jou in zit.

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Eerst en vooral, dit traject is enkel voor jou als je bereid bent om tijd te investeren in jezelf. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt, is heel persoonlijk. Ik begeleid je hierin en help je om een juist "plan" op te maken. Als dat wilt zeggen dat je start met een paar keer per week een minuutje te ademen, dan kan dat bijvoorbeeld aan voldoende zijn.

 • Wat met de schoolvakanties?

Tijdens de schoolvakanties worden er geen groepsessies gepland. .

 • Ik ben een oudere vrouw, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Ik merk dat er veel vrouwen zijn die op latere leeftijd voelen dat ze het anders willen doen. Dat ze klaar zijn om écht hun eigen pad te gaan. Dus ja, alle vrouwen, van alle leeftijden, zijn meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeker en vast. Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Beiden kunnen naast elkaar lopen. Dit traject is een traject waarbij je niet enkel diepe inzichten moogt ontvangen, maar ook echt deze inzichten gaat mogen integreren. Ik reik je hierin alle tools aan en ondersteun je in dit proces. Je kan dus perfect naar een psycholoog gaan en tegelijk dit traject volgen. Het één staat het ander niet in de weg. Maar ook kan je kiezen om deze weg in te slaan, in plaats van naar een psycholoog te gaan. Voel gewoon wat je hart je zegt. ​

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Zolang het traject loopt. De cursussen kan je afdrukken, die heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-) Als je daarna langer toegang wilt bewaren tot de inhoud van Rebirth, kan je je aansluiten bij de Sacred Space, het vervolg traject.​​

Fotofolies x Studio Prana-56.jpg

"Ben jij klaar om

THUIS TE KOMEN

bij de rust

in jezelf?"

5 heerlijke bonussen die ik je zomaar cadeau doe, t.w.v. 1000€ !

IMG_3825.jpg

Bloody womxn

BONUS 1
online cursus: leer meer over die hormonen van je

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Screenshot 2024-03-13 at 10.29.21.png

Jolien van Yule

BONUS 2
online masterclass: leren integreren

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 21.46.09.png

Charlotte De Baere

BONUS 3
online cursus:
in tune with my moon

In deze online cursus van de prachtige Charlotte leer je alles over de maancyclus en je menstruatiecyclus en hoe je die kennis kan gebruiken om meer "in tune" te gaan leven.

Je kan hier dan meteen mee aan de slag gaan en je natuurlijke ritme te ontdekken via de mood journal die ik je schenk.

Ellen.png

Ellen van Lovelly Vegan

BONUS 4
Voeding als medicijn

Je ontvangt 30 lente recepten, een voorbeeld van een weekmenu, een online kookworkshop (tofu en fermenteren) , een audio en videoberichten waarbij yin en yang in de voeding wordt uitgelegd en een visualisatie oefening over de lente.

Schermafbeelding 2023-09-25 om 14.26.34.png

Nies Cools

BONUS 5
je droomleven manifesteren

Tijdens deze masterclass leert Nies je hoe jij bewust kan worden van de kracht van manifesteren en toont ze je hoe jij er al meteen concreet mee aan de slag kunt gaan.

hoor het eens van een ander: Lien

mijn verhaal (vervolg)

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Ik kon eindelijk thuiskomen bij mezelf.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen dat het kan, jouw eigen pad bewandelen. Jij kan kiezen om vol vertrouwen in het leven te staan en thuis te komen bij jezelf.

 

Ik gun het je zo en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in het traject!

Liefs

Jozefien

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2023 Jozefien Scheepers

bottom of page