top of page

ervaringen.

logo onderaan.png

hoe anderen mijn werkwijze ervaren

IrmyPhotography-63_edited.jpg

wil jij graag je ervaring(en) met me delen?

Ivy

Dag Jozefien, ik wilde je nog even bedanken voor de prana sessie die ik een tijdje geleden bij je deed. Heerlijk om even tot rust te komen in een momentje helemaal voor mezelf. En de maya reading… Geweldig! Bizar hoe een aantal symbolen en ‘tonen’ na 1.000den jaren nog steeds niets aan hun accuraatheid inboeten. Zowel de reading die je deed over waarom ik hier ben als mijn jaarreading(en) en zélfs mijn relatiereading… zo spot on, keer op keer! Bedankt voor het inzicht, voor het gidsen en voor de gezelligheid, lieve jij.

Hanne Leen

Wauw Jozefien! Ik voelde al langer dat ik in een nieuwe fase ben in gestapt. Die verbindende communicatie, zelfliefde en acceptatie, loslaten: ben ik kei hard aan het doen de laatste tijd. En veel zware stukken ook. Waar m'n hart soms nog mee struggled. Wat ne cadeau dat jij dit nogmaals bevestigd! Echt dankuwel. Vandaag is zo een dag waar al zoveel mooie dingen naar mij zijn toegekomen.
Tranen staan ervan in de ogen.
Die nieuwe tijdloosheid met mijn' intuïtie en hart voorop waarin ik mijn idealen mag volgen en laten stromen! Komaan da kan toch niet beter
Yes to the new 13 years!

Tineke

Jozefien heeft mijn Maya-horoscoop uitgezocht en geïnterpreteerd na een paar heftige maanden van trauma in mijn leven. Het heeft me meer inzichten gegeven over het proces waar ik in zit. Zowel als “geboorte-horoscoop (wat kom ik in dit leven doen)” als de recente gebeurtenissen.

Ik heb mogen ervaren dat Jozefien heel kundig en zeer uitgebreid me heeft kunnen vertellen over allerlei aspecten die de puzzel wat completer maakten voor me. In het online consult nam ze de tijd, nam ze me serieus en was zeer uitgebreid. 

Dank je wel hiervoor! ♥️♥️♥️

Nele

Het was even een zoektocht voor me om de juiste aanpak van lessen te vinden waar ik me goed bij voelde en dat was bij Jozefien meteen het geval. De yogalessen worden in een kleine groep gegeven in een ontspannen en rustige sfeer. Alles mag op eigen ritme en voelt heel natuurlijk aan. Ik heb eens een Reiki sessie gevolgd en ook dat is een echte aanrader. Na de les is er altijd nog even tijd voor een lekkere thee en babbel voor wie dat wenst. Voor mij is het een fijne plek van ontspanning geworden.

Peggy

Yoga met Jozefien is altijd een moment om naar uit te kijken.  Vriendelijk, enthousiast, genietend van het geven van haar les bezielt ze mij telkens opnieuw.  Vooral haar talent om zich zonder oordeel en alsof het vanzelfsprekend is, aan te passen aan de mogelijkheden van elke deelnemer vind ik bewonderenswaardig.  Het heeft mij er in ieder geval toe aangezet om mij telkens opnieuw in te schrijven voor de cursus en eveneens met enthousiasme aan de slag te blijven.  Achteraf een theetje, een weetje, een korte interessevraag en … energie voor een hele week.

Astrid

Ik was al lange tijd op zoek naar een vorm van yoga die past bij mijn mogelijkheden. En die heb ik gevonden bij de stoelyoga van Jozefien.

Sindsdien is er meer rust in me gekomen.  Ik voel me fitter en adem beter. Lichaam en geest zijn meer in balans.

Lise

Hey Jozefien, wow, wat je me vertelde was zeer zeer zeeer herkenbaar voor mij en ergens ook wel heel geruststellend om dat nu ook van jou te horen.
Bedankt voor de tijd en energie die je mijn richting hebt uitgestuurd PS: vandaag was inderdaad dé perfecte dag hiervoor

Michelle

Elke week opnieuw kijk ik uit naar de yogales. Hier kom
ik tot rust en kan dan alle dagelijkse beslommeringen eventjes achter me laten. Jozefien geeft de les zo aangenaam en ongedwongen. Ze zorgt er voor dat iedereen op zijn tempo meekan. Ik ben alleszins fan!

Jolien

Ik volg al enkele jaren de avondreeks yoga. Het doet me telkens weer enorm veel deugd, zowel mentaal als fysiek.

Vroeger ging ik naar de osteopaat voor een pijnlijke nek, schouders, rug, … dat hoeft nu niet meer, want na een yogales voel ik me even soepel als na een beurt bij de osteopaat. En het is ook goed voor je mentale welzijn, win-win!

Jozefien geeft les met een rustige, zachte stem en zegt de juiste dingen om je helemaal in het hier en nu te laten komen. De rest van de wereld bestaat even niet meer tijdens dat uurtje yoga.

De lessen zijn ook heel goed opgebouwd. We starten telkens op een rustige manier, om er even in te komen, daarna mogen er al wat uitdagendere poses de revue passeren om dan te eindigen met een heel ontspannende savasana.

Jozefien houdt rekening met alle niveau’s. Ze geeft voor elke pose alternatieven voor zij die een stapje verder kunnen of het net een beetje rustiger aan willen doen.

Ik kijk elke week weer uit naar pure me-time bij Jozefien!

Karen

Zo dankbaar dat ik dankzij Jozefien Maya astrologie heb leren kennen. Ik vind het super boeiend om eens vanuit een ( totaal onbekende) invalshoek te kijken naar mezelf en mijn omgeving. Ik was ( en ben nu terug) een echt gevoelsmens. De beste beslissingen nam ik altijd vanuit mijn gevoel. Dan zat het er steeds “boenk” op. Helaas ben ik dit verleerd. Ik ben het gaandeweg  afgeleerd, mijn gevoel strookte vaak niet met wat ze van mij verwachten in deze maatschappij. Dan voel ik me eerder vreemd … daar ben ik heel onzeker van geworden. Zeker wat het ouderschap betreft maakte dit van mij een onzekere mama. Jozefien heeft me er steeds op gewezen dat ik terug van mijn hoofd naar mijn hart moest gaan en terug voelen wat mijn buikgevoel me zei. Dat was even oefenen, ik kon niet meer goed voelen. Ondertussen vertrouw ik volop op mijn gevoel en sta ik veel zelfzekerder in het leven. Soms zijn beslissingen atypisch maar toch voelt dit goed 😊. Het maakt me trots.
Dank je Jozefien 😘

Anker 1

Stoelyoga bij Jozefien geeft een spiritueel kader dat zo knap verweven zit in het hele uur zodat het helemaal op zijn plaats voelt. Deze lessen brengen ontspanning maar ook inspanning, beweging in stijve spieren en gewrichten, geven elke keer een beetje meer soepelheid in mijn pijnlijk lijf en laten energie vrijer stromen. 
In een tempo dat ik kan volgen maar dat ook niet te traag is. 
We werken in groep maar met oefeningen op maat met persoonlijke aanwijzingen als een of andere moeilijkheid een eenvoudiger beweging nodig maakt. Jozefien heeft me leren ademen. En respect voelen voor wat ik kan met mijn lichaam op dit moment in mijn leven, een beetje meer verzoening met wat is.
Het uur per week is  een belangrijk onderdeel van mijn routine geworden. 
Dankjewel, Jozefien!

Noortje

Ik volg graag yoga bij Jozefien omdat ik het een fijne afwisseling van inspanning en ontspanning vind, het is leuk dat je na een aantal keer les te volgen bij Jozefien  weet wat er gaat komen en zo meer in een flow terecht komt. Ik hou ook van de persoonlijke en kleinschalige aanpak. Jozefien is een heel aangename,  warme en enthousiaste yogateacher!

Suzanne

het zou super fijn zijn mocht ook jij je ervaring(en) met me willen delen.
beoordelenslechtredelijkgoedheel goedfantastischbeoordelen

super hard bedankt!

bottom of page