logo onderaan.png
yoga + reiki

tijdens de yoga reeksen helpen Nathalie en ik jou om in contact te komen met jezelf: met je lichaam, je ademhaling, maar ook met je geest, je gedachten. Om zo de tools in handen te krijgen om helemaal tot rust te komen. 

je kan verwachten van zo'n reeks: 

  • je wordt elke sessie persoonlijk ontvangen met een lekker theetje in een gezellige ruimte om tot rust te komen

  • tijdens de easy flow reeksen geven we telkens een mix van vinyasa, yin en restorative yoga.

  • tijdens de yin reeksen gaat de aandacht meer naar de rustige yin poses.

  • afsluiten doen we, voor wie wil, met een vleugje aardende en ontspannende reiki. 

  • er is een opbouw doorheen het verloop van de reeks

  • je krijgt les in een kleine en vaste groep (max 8 personen)

  • je mag gebruik maken van de blokjes, bolsters en riemen

IrmyPhotography-107.jpg

"Ik volg al enkele jaren de avondreeks yoga. Het doet me telkens weer enorm veel deugd, zowel mentaal als fysiek.

Vroeger ging ik naar de osteopaat voor een pijnlijke nek, schouders, rug, … dat hoeft nu niet meer, want na een yogales voel ik me even soepel als na een beurt bij de osteopaat. En het is ook goed voor je mentale welzijn, win-win!

Jozefien geeft les met een rustige, zachte stem en zegt de juiste dingen om je helemaal in het hier en nu te laten komen. De rest van de wereld bestaat even niet meer tijdens dat uurtje yoga.

Er zijn ook telkens voor elke pose alternatieven voor zij die een stapje verder kunnen of het net een beetje rustiger aan willen doen. Ik kijk elke week weer uit naar pure me-time bij Studio Prana!"


Jolien

IrmyPhotography-83.jpg

praktisch

de reeksen in de herfst starten in de week van 5 september en lopen t/m de week van 24 oktober, het gaat dus over 8 lessen en de prijs per reeks is 104€

dinsdag 19u15 - 20u15

easy flow + reiki

reeks wordt gegeven door Nathalie

dinsdag 20u30 - 21u30 

yin + reiki

reeks wordt gegeven door Nathalie

VOLZET

woensdag 9u20 - 10u20

easy flow + reiki 

reeks wordt gegeven door Jozefien

vrijdag 9u30 - 10u30 

easy flow + reiki 

reeks wordt gegeven door Nathalie

Locatie: Boekenberglei 191, Deurne

Je betaalt in één keer voor de hele reeks. Je kan geen les terug betaald krijgen als je niet kan komen. Wel kan je onbeperkt lessen missen en inhalen op een ander moment, gedurende de periode dat de reeks loopt, indien er plek is. Zolang je niet over je aantal lessen gaat die bij je reeks horen, uiteraard.

Je mag gratis gebruik maken van de matjes, bolsters en blokjes. Neem wel zelf een handdoek mee om over je bolster te leggen. Als ook een dekentje om je aan het einde van de les warm te houden. Matjes en blokjes mag je na de les zelf ontsmetten (spray is aanwezig)

Vanaf midden oktober starten de inschrijvingen weer voor de winterreeksen!

"Een yoga + reiki les is altijd een moment om naar uit te kijken.  Vriendelijk, enthousiast, genietend van het geven van haar les bezielt ze mij telkens opnieuw.  Vooral haar talent om zich zonder oordeel en alsof het vanzelfsprekend is, aan te passen aan de mogelijkheden van elke deelnemer vind ik bewonderenswaardig.  Het heeft mij er in ieder geval toe aangezet om mij telkens opnieuw in te schrijven voor de cursus en eveneens met enthousiasme aan de slag te blijven. Achteraf een theetje, een weetje, een korte interessevraag en … energie voor een hele week."

Peggy