top of page

welkom lieve jij

Ik ben Jozefien ('86), bezielster van Studio Prana. Ik ben gepassioneerd door de energie van het leven en door hoe we zelf met deze energie kunnen gaan "spelen". Of anders gezegd: hoe we kunnen leren surfen op de energiegolven van het leven.

 

Want het is soms pittig hè? Dat leven. Er gebeuren zoveel dingen in en om ons heen, dat we soms lijken te verdrinken.

 

Met Studio Prana wil ik je helpen om jouw anker te vinden, om jouw eigen rots in de branding te worden. En dat door simpelweg terug meer in contact te komen met wie jij bent en met wat je hier komt doen.

 

Ik doe dit op een holistische manier. Via de maya astrologie, yoga, reiki, chakra healing, ademhalings- en meditatietechnieken reik ik je tools aan om weer helemaal in je kracht te staan!

IrmyPhotography-19.jpg

ik help je thuiskomen bij jezelf

prana = levensenergie

Alles bestaat uit energie en energie is overal aanwezig.

 

Ik vind het dan ook fantastisch dat het mijn "job" is om met deze energie te mogen werken. Steeds ervan bewust zijnde dat deze energie heel fragiel en kwetsbaar kan zijn en dat deze ook alle rust, liefde en veiligheid nodig heeft om mee gewerkt te worden. Ik bied dan ook heel graag deze "veilige haven" aan en zal er alles aan doen zodat jij je helemaal geborgen en veilig kan en mag voelen tijdens onze sessies

energiewerk

Wel, soms geraakt onze energie op. Is het vatje leeg. Zoals ik het zo vaak aan mijn zoontje Gust uitleg: "ook onze batterijen kunnen plat gaan, net zoals jouw speelgoedtreintje en ook wij moeten deze opladen, anders kunnen we niets meer doen." Hoe je dat doet, is voor iedereen anders. 

Onze energie stroomt ook vaak te fel naar één bepaalde plek in ons lichaam. Als je bijvoorbeeld te veel in je hoofd zit, gaat al onze energie naar daar, waardoor we onze aarding verliezen en ons niet meer veilig en stabiel voelen. Veel mensen zitten daar tegenwoordig mee. Het probleem is dan dat niets afgevoerd kan worden. We kunnen onze emoties, blokkades, verdriet, woede, .. afvoeren via onze voeten naar de aarde toe. Maar als de energie daar niet naartoe stroomt en deze blijft hangen in ons hoofd... ja, dan krijgen we vaak hoofdpijn bijvoorbeeld. Of erger, ontwikkelen we bepaalde ziektes door te lange energetische blokkades in ons systeem.

 

Onze energie kan ook geblokkeerd geraken op bepaalde punten in ons lichaam. Bijvoorbeeld in ons hart, bij een diep (soms onbewust maar onverwerkt) verdriet.

Via de je horosoop, yoga, reiki, chakra healing, ademhalings- en meditatietechnieken help ik je om je energie helemaal vrij te laten stromen, zodat jij kan thuiskomen bij jezelf.

IrmyPhotography-72.jpg
bottom of page