veelgestelde vragen.

logo onderaan.png

misschien kan je hier wel een antwoord op je vraag vinden

IrmyPhotography-80.jpg

"het is helemaal oké om het nog niet te weten en nog eventjes verder te willen onderzoeken of mijn aanbod iets voor jou is. Je zal het wel voelen als het zover is. En dan ben ik er helemaal voor jou, om je te ondersteunen en je bij te staan!"

ik ben niet lenig, is yoga dan iets voor mij?

yoga is voor (bijna) iedereen. Er zijn zoveel vormen van yoga, dat er zeker wel een vorm tussen zit die bij jou zal passen. Ook als je niet lenig bent, kan je perfect yoga beoefenen. Net dan kan het een enorme meerwaarde voor je zijn. Het zal je helpen om weer flexibeler te worden en je weer beter in je vel te voelen. Komt dus helemaal goed. Je bent meer dan welkom in één van mijn yogalessen!

 
ik ben niet spiritueel, is jouw aanbod dan iets voor mij?

velen onder ons zijn het contact met onze natuur kwijtgespeeld. We vertrouwen er niet meer op en gaan dan maar de antwoorden buiten onszelf zoeken. Ik geloof erin dat vele antwoorden diep in onszelf zitten en dat we allemaal verbonden zijn. Dat jij zelf de kracht hebt om jezelf te helen. Eigenlijk is dat heel basic en puur. En dat is hetgeen waarin ik jou wil helpen. Je hoeft dus helemaal niet spiritueel te zijn, om enorm veel baat te hebben bij mijn aanbod. 

 
ik hou niet van zweverige dingen, is dit dan iets voor mij?

wat is "zweverig"? Ben ik met zaken bezig die voor veel mensen "zweverig" klinken? Absoluut! Is mijn aanpak daarom zweverig? Absoluut niet. Ik ben van nature een heel "down to earth" persoon en dat zal je ook merken als je cursussen en sessies bij me volgt. Ik ben niet bang om de diepte in te gaan, en zal me niet inhouden om echt tot de kern te gaan. Ik doe dit altijd op een manier die toegankelijk is voor de persoon die voor me zit. 

 
ik ben niet spiritueel, is jouw aanbod dan iets voor mij?
ik weet niet waar te starten, kan je me helpen?

als je niet weet waar te starten, dan stel ik voor dat je één van mijn gratis online cursussen (online cursus: ontdek je kracht en gratis werkboek jaar 21-22) volgt. Zo leer je me alvast een beetje kennen en kan je voelen of we een match zijn ;-)

 
ik heb nog geen ervaring met ademhalingsoefeningen, is adem & ontspan dan iets voor mij?

je hoeft geen ervaring te hebben met ademhalingsoefeningen. Deze cursus helpt je net om bij de basis van de ademhaling te komen. De oefeningen zijn heel toegankelijk. 

 
hoe moet ik me zo'n online prana sessie voorstellen?

de online prana sessies gaan door via zoom. ik mail je vooraf een link en paswoord door, zodat we op een veilige manier de sessie kunnen houden. Tijdens deze sessies gebruik ik, buiten de chakra healing, alle tools die ik in de praktijk ook gebruik. Bekijk hier de opbouw van zo'n sessie. 

 
hoe moet ik me zo'n online prana sessie voorstellen?
verloopt elk prana traject hetzelfde?

nee. Ieder mens is uniek en daarom zal elke sessie en elk traject ook uniek zijn. Na de eerste sessie stellen we samen een plan op, en dat plan kan gaandeweg nog aangepast worden. Ik volg je van heel dichtbij op tijdens een prana traject.

 
wat kan ik verwachten van een yogales bij jou?

tijdens mijn yogalessen gaat er veel aandacht naar de ademhaling en het "bewustzijn". Het bewust aanwezig zijn. Ik neem de tijd om de poses goed uit te leggen, zeker tijdens de eerste lessen van een reeks. Naarmate ik merk dat de deelnemers van een sessie mee kunnen, vind ik het fijn om de lessen hier en daar wel eens iets pittiger te maken :-) En ja, er mag wel eens gelachen worden tijdens mijn lessen. Lachen is gezond :-)

 
is stoelyoga iets voor mij?

deze stoelyoga reeksen zijn speciaal ontwikkeld voor de iets rijpere personen. Als je moeite ervaart om yoga op een mat te beoefenen, of je vindt het fijn om het rustiger aan te doen, dan is deze stoelyoga reeks ideaal voor jou.

 
is het online traject: "kom stralend in je kracht staan" iets voor mij?

als jij voelt dat je klaar bent om te kiezen voor jezelf, om zo in contact te komen met wie je bent en om werkelijk te stralen en je plek in te nemen, dan is dit traject iets voor jou :-) 

 
wat betekent dat, in je kracht staan?

eerst en vooral is het belangrijk dat je je kracht ontdekt. Waar jouw kracht ligt, ontdek je in de gratis online cursus: ontdek je kracht. Van daaruit kan je gaan werken aan het versterken van je kracht, dat kan je doen in de online cursus: versterk je kracht. Hoe meer je je kracht kan versterken, hoe meer je werkelijk in je kracht kan gaan staan. Helemaal stralend, als je pure zelf!

 
heb je nog een andere vraag?