top of page

Ben jij klaar om je hart te volgen 
en vol vertrouwen in het leven te staan?

Dan is het REBIRTH TRAJECT misschien wel iets voor jou!

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg
in negen maanden 
thuiskomen bij jezelf

Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande gevoelens?

Kan je de innerlijke rust maar niet vinden, desondanks alle inzichten die je al op deed?

Heb je moeite met loslaten, uit angst en onzekerheid?

 

En lukt het je maar niet om echt te vertrouwen op je intuïtie en je hart te volgen?

 

Weet je wel wat goed voor je is, maar krijg je het maar niet geïntegreerd in je leven?

 

Blijf je alle ballen hoog houden, maar vergeet je daarbij te zorgen voor jezelf?

Ik voelde me ook zo eind 2019...

Ik ben een ondernemende vrouw en mama van twee jonge kinderen en in 2019 voelde ook ik dat er iets moest veranderen. Dat ik moedig mijn hart mocht leren volgen. En ik sprong!

Ik nam de tijd voor mezelf, om te reflecteren, om mezelf weer op een dieper niveau te leren kennen. De inzichten vanuit de maya horoscoop waren mind blowing en de integratie ervan via yoga, meditaties, affirmaties en energiewerk brachten me echt terug helemaal bij mijn essentie, bij mijn kern. Mijn missie werd weer kraakhelder en ik voelde eindelijk hoe fijn het was om vanuit een rust moeiteloos en in overvloed te kunnen leven en werken.

En dat gun ik jou ook,

om vol vertrouwen en vanuit je hart in het leven te staan,

waardoor alles moeiteloos en overvloedig mag gaan stromen

Want waar jij naar verlangt is...

om vol vertrouwen in het leven te staan en moedig je hart te volgen

om innerlijke rust te ervaren en dat alles moeiteloos en overvloedig mag stromen

 

om niet meer zo afhankelijk te zijn van anderen en echt thuis te komen bij jezelf

om te weten waar je plek is en deze ook echt te gaan in nemen

en last but not least: om concrete én persoonlijke handvaten te ontvangen

 

om alle inzichten écht te integreren

IrmyPhotography-58_edited.jpg
Klaar om vol vertrouwen in het leven te staan?
bruna.jpeg

Hoor het eens van een ander: Bruna

"Ik hoopte dat Jozefien me antwoorden ging bieden op bepaalde levensvragen waar ik mee zat. Wat ik ontvang tijdens dit traject blijkt nog veel rijker te zijn: ik leer de antwoorden steeds beter bij mezelf te vinden, door te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en ritme. En bovenal: dat ik er helemaal mag zijn en dat er genoeg plek is voor iedereen om zijn/haar plek in te nemen.
Ik voel me stukje per stukje meer ‘IK’ worden. Ik voel me zelfzekerder, geruster, milder, heb meer vertrouwen op alle vlakken. Het schut voor mij ook veel door mekaar, o.a. binnen relaties en op werkvlak. Het feit dat ik dit niet alleen moet doorgaan, maar hierbij een goede begeleiding (Jozefien) en een veilige setting (de tribe) krijg, is goud waard. 🙏"

Fotofolies x Studio Prana-131.jpg

welkom bij REBIRTH

in het transformerende Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die de balans kwijt is, naar een vrouw die vol vertrouwen en krachtig in het leven staat!

"als jij geen stappen zet,

gaat er ook niets veranderen"

Wanneer jij meestapt in het Rebirth traject, en je engageert, dan kan ik jou garanderen dat

je vol vertrouwen in het leven zult staan

je bij jezelf de rust zal kunnen vinden

je trouw zal blijven aan je hart

en je dus keuzes zal durven maken vanuit je hart

je jezelf meer zal waarderen

je jezelf liever zal zien

je missie helder zal zijn en je deze krachtig kan neerzetten

 

en dus dat alles moeiteloos zal stromen, ja, ook financieel

Fotofolies x Studio Prana-179.jpg

Ik stel mezelf graag even kort voor

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen mijn rug me letterlijk deed stilstaan. Er waren gevoelens van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest.

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterke inzichten, waardoor mijn pad weer helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik sprong. Ik besloot om mijn hart te volgen en ik begon mijn unieke pad vol vertrouwen te bewandelen. En jij kan dan dat ook! 

Hoor het eens van een ander: Sophie

"Een duik in jezelf en thuiskomen bij jezelf, dat is voor mij het Rebirth-traject. Ontdekken wie je bent en op zoek naar een natuurlijk ritme als vrouw. Bij Jozefien ontdek je hoe jouw ritme werkt, hoe het je energie geeft als je jouw vrouwelijk ritme kent en volgt. Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

sophie van gucht.jpeg

Met welke tools gaan we aan de slag?

Cyclisch leven. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de kracht van de seizoenen, de maancyclus, je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop) en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken. Vanuit deze inzichten kan je heel gericht ruimte maken voor jezelf en kan je naar het einde van het traject toe, zelfs een heel concreet plan opmaken, helemaal op maat van jouw natuurlijke zijn.

De Maya horoscoop, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over o.a. wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij jezelf en jouw waarheid te komen.

Yoga, meditatie, affirmaties en ademhalingstechniekenOm alle inzichten te integreren en de weg naar jezelf en jouw waarheid te vinden, is het nodig om de aandacht naar binnen te keren. Van hieruit kan je vanuit jouw hart gaan leven. Yoga, meditatie, affirmaties en ademwerk kunnen hier enorm in ondersteunen.

Channeling. Via orakelkaarten en de pendel zal ik één keer per maand met jouw vragen afstemmen en je een duidelijk en helder antwoord geven. Als ook kan het zijn dat ook jij dit stuk van channeling in jezelf mag gaan ontwikkelen, dan ontvang je de nodige begeleiding om hier eerste stappen in te zetten.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 3.18.31 PM.jpeg

Hoe Sonja de maya horoscoop ervaart

"Als rode draad volgt Jozefien de Maya kalender en geeft heel heldere uitleg over het verband met je leven, je levenslessen en je missie. Deze aanpak heeft me heel goed geholpen om over mezelf en mijn leven te reflecteren. Het heeft me ook geholpen om dingen die me deugd doen bv. Water opzoeken, wandelen, naar de sauna gaan bewuster te beleven en er dankbaar voor te zijn."

IMG_7053.jpg

"Vanaf dat ik erover leerde, ben ik de hersteldagen van de Maya-kalender gaan inplannen en toepassen. Door die bewuste tijd voor mezelf in te bouwen en rust en ruimte te creëren, voel ik hoe alles stroomt en dat wat op mijn pad mag komen, ook echt wel komt. Zo heb ik ingezien dat ik mijn prestatie- en controledrang mag loslaten en veel zachter mag zijn voor mezelf en ook hulp mag aanvaarden."

Hoe Marijke het cyclisch leven ervaart

WhatsApp Image 2022-06-09 at 11.29.07 PM.jpeg

Hoe Sophie de persoonlijke begeleiding ervaart

"Ik houd ontzettend van haar persoonlijke begeleiding, die niet standaard is, maar echt op jouw maat en noden. Het geeft me telkens zoveel inzichten, de gekende aha-momenten, vertrouwen om te weten dat hoe ik me voel en denk er mag zijn. Handvaten om met meer vertrouwen in het leven te staan."

hoe Jorinde het traject ervaren heeft

"Toen ik een jaar geleden in aanraking kwam met het Rebirth traject, ben ik direct gesprongen. Op één of andere manier klopte het helemaal en achteraf snap ik waarom. De Maya-horoscoop onthulde waarom ik steeds dezelfde uitdagingen tegenkwam. Het gaf me inzicht in de lessen die ik heb te leren en belangrijker nog, het leerde mij hoe ik in mijn kracht kan gaan staan. Jozefien heeft op een heel duidelijke en warme manier met mij gewerkt en de oefeningen op het platform, zoals de affirmaties en meditaties, hebben mij geholpen om de juiste stappen te zetten. Een jaar later leef ik op een veel gezondere ander. Ik vertrouw op mezelf en laat het leven op mij afkomen. Ik luister beter naar de wijsheid van mijn lichaam en heb het vertrouwen gekregen om mijn eigen weg te volgen, zowel in mijn persoonlijk leven als op het werk. Ik ben zelfs gestopt met de pil, wat voor mij een enorme stap was, en ik geloof nu dat ik de juiste dingen zal aantrekken. Kortom, het voelt eigenlijk echt alsof ik herboren ben. Alsof ik mijn kracht heb ontdekt om dit leven met de glimlach verder te bewandelen. Dikke merci, prachtige Jozefien!"

Jorinde.png

"dit is een life changing traject. Eens je kiest voor het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug. En dat is goed, dat is verrijkend. Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf. Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan. Om je echt te engageren. In ruil, beloof ik je dat je je vol vertrouwen in het leven zult staan, trouw aan je hart!

inchrijven rebirth
incrhijven rebirh 5

REBIRTH TRAJECT DEEPDIVE

persoonlijke coaching via de 5 online inner circles in kleine groepjes. Er zal telkens een replay zijn.

🌙

9 maanden ondersteuning via het online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen en extra waardevolle bonussen

🌙

Levenslang toegang tot Rebirth tribe waar je kan verbinden met gelijkgestemden.

🌙

een persoonlijk welkomstpakket 

🌙

+ extra bij de deepdive versie:

2 magische & transformerende livedagen in een kleine groep op een prachtige locatie in de natuur

een online 1 op 1 sessie van een uur

 

9 maanden persoonlijke coaching via de gesloten Rebirth voxer groep, waarin je maandelijks persoonlijk advies van me mag ontvangen

 

REBIRTH TRAJECT

CLASSIC

persoonlijke coaching via de 5 online inner circles in kleine groepjes. Er zal telkens een replay zijn.

🌙 

9 maanden ondersteuning via het online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen en extra waardevolle bonussen

🌙 

 

Levenslang toegang tot Rebirth tribe waar je kan verbinden met gelijkgestemden.

 

🌙 

een persoonlijk welkomstpakket 

jouw investering bedraagt

 

199 euro

excl btw per maand

(gedurende 10 maanden)

betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 102€ en bedraagt de kost 1888 euro excl btw

er zijn maar 10 plekjes beschikbaar!

jouw investering bedraagt

 

99 euro

 

excl btw per maand

(gedurende 10 maanden)

betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 102€ en bedraagt de kost 888 euro excl btw

er zijn maar 30 plekjes beschikbaar!

early early bird bonus voor de eerste 5 vrouwen

 

 

een inspirerende workshop in kleine groep met volle maan op zaterdag 24 februari

 

 

een één op één sessie van 60 minuten

 

 

9 maanden opvolging via de gesloten voxer groep, waarin je maandelijks advies van me mag ontvangen

 

 

meteen toegang tot het winterpakket

 

Enkel als je op de wachtlijst staat, kan je aan de early early bird voorwaarden inschrijven van 28 januari t/m 31 januari

Hoor het eens van een ander: Sylvie

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

FB_IMG_1654540114474.jpg

Waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

Het traject is aangepast aan de seizoenen, waarbij er telkens wordt terug geschakeld naar het seizoen waar we in zitten.

Module 1 in maart

 • In deze module ontdek je meer over cyclisch leven: de kracht van de seizoen, de maan, je vrouwelijke cyclus en je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop).

 • Je gaat in deze maand ook al een eerste keer aan de slag met je mood journal.

 • Verder gaat het over ruimte maken, zakken, ademen, gronden en intunen met de lente energie.

Module 2 in april

 

 • De eerste online inner circles gaan door in deze maand.

 • Waar wil jij staan na 9 maanden? Welke intenties wil jij stellen? We gebruiken de start van de lente om heel bewust zaadjes te planten. Ik begeleid je in dit proces.

 • Daarna gaan we in deze module even stilstaan bij jouw geboortezegel, jouw innerlijke kracht. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je al eerste concrete oefeningen om terug te verbinden met die innerlijke kracht.

Module 3 in mei

 • In deze module gaan we een stapje verder en mag je gaan ontdekken wat je helpt om in je kracht te staan. Wat je gidst, ondersteunt, uitdaagt en waar je verborgen kracht ligt. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je verdere concrete oefeningen om hiermee aan de slag te gaan.

 • In deze maand zal de tweede online inner circles doorgaan ergens in de week van 20 mei

Module 4 in juni

 • In deze module ontdek je wat jouw levensmissie en levensdoel zijn.

 • Vanuit die inzichten kan je de krachtige energie van de lente en de naderende zomer gebruiken om meer en meer bewust in actie te komen.

 • Als ook laat ik je kennismaken met de energie van de zomer en geef ik je tips en aangepaste oefeningen om mee te surfen op deze krachtige energie.

 • In deze maand zullen de derde online inner circles doorgaan in de week van 24 juni

Module 5 in juli

 • ​In deze module gaan we kijken naar je belangrijkste levenslessen.

 • Deze helpen je om je missie onder de knie te krijgen en van daaruit thuis te komen bij je levensdoel. 

Module 6 in augustus

 • In deze maand gaan we kijken naar waar je nu bent, wat het leven nu van je vraagt.

 • We focussen ons eerst op de overkoepelende thema’s en de rode draad van deze fase.

 • Ook zal ik je begeleiden om je stilletjes klaar te maken voor de energie van de nazomer.

Module 7 in september

 • In deze maand gaan we kijken wat er dit jaar voor je belangrijk is. Ik geef je ondersteunende oefeningen en help je om helemaal in tune met je eigen ritme te leven.

 • Als ook begeleid ik je de herfst in met aangepast advies en oefeningen.

 • In deze maand zullen de vierde online inner circles doorgaan

Module 8 in oktober

 • In deze maand gaan we kijken naar de kracht van de gedachtekracht en hoe je zelf je toekomst (deels) kunt manifesteren. Je mag meer gaan ontdekken over de kracht van energie en de kracht van manifestatie. 

 • In deze maand zal de vijfde en laatste online inner circle doorgaan

Module 9 in november

 • In deze maand zal de livedag doorgaan.

 • In deze maand mag je de tijd nemen om alle inzichten te laten zakken. Alles nog eens op een rijtje te zetten.

 • Als ook om een (winter)plan te maken voor jezelf, of dit plan bij te sturen, hoe je nu alle kennis die je hebt opgedaan, concreet kunt toepassen en verder zetten in je dagelijkse leven. En hoe je heerlijk kan zakken in de winter.

Wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • Ik begeleid je op het online platform met meditaties, journaling en leren afstemmen 

IrmyPhotography-76_edited.jpg
IMG_7094.JPG

Hoor het eens van een ander: Marijke

"Het Rebirth-traject heeft me het vertrouwen gegeven om nu eindelijk eens écht te gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik durf nu te luisteren naar de stem van mijn hart en weet dat dat de enige juiste is. Hoe meer ik afstem op mezelf en in tune leef met de maan en met de Maya-kalender, hoe mooier en als vanzelf ik mijn pad zie ontvouwen. Het is echt magisch en ontroerend mooi soms! Jozefien geeft ook echt praktische tips, meteen toepasbaar, afgestemd op de begeleiders die bij jouw geboortezegel horen. Superfijn om te ontdekken hoe ik zo een krachtigere versie van mezelf kan worden! En nog fijner om te voelen dat ik daardoor ook echt wel anders in het leven begin te staan. Superdikke merci Jozefien!"

Veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik een één op één sessie boeken?

Normaal bied ik enkel één op één sessies aan binnen mijn persoonlijke trajecten, die voor 2024 al helemaal volgeboekt zijn. Heel uitzonderlijk, als ik merk dat het écht nodig is, zal ik ruimte maken voor een één op één sessie als je in Rebirth zit. Als ik er toch geen ruimte voor heb, zal ik mee zoeken naar een andere oplossing.

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Het feit dat je net geen tijd ervaart, belemmert je in je eigen proces naar meer rust en geluk. Als jij voelt dat je eindelijk meer tijd wilt gaan ervaren en hierin wilt groeien, dan is het traject net een antwoord op dit probleem en zal je via dit traject ontdekken hoe je meer tijd, rust en ruimte kan gaan ervaren.

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Als jij een "ja" voelt en je echt engageert voor dit traject, zal je er alles uithalen wat er voor jou in zit.

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Eerst en vooral, dit traject is enkel voor jou als je bereid bent om tijd te investeren in jezelf. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt, is heel persoonlijk. Ik begeleid je hierin en help je om een juist "plan" op te maken. Als dat wilt zeggen dat je start met een paar keer per week een minuutje te ademen, dan kan dat bijvoorbeeld aan voldoende zijn.

 • Wat met de schoolvakanties?

Tijdens de schoolvakanties worden er geen groepsessies gepland. .

 • Ik ben een oudere vrouw, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Ik merk dat er veel vrouwen zijn die op latere leeftijd voelen dat ze het anders willen doen. Dat ze klaar zijn om écht hun eigen pad te gaan. Dus ja, alle vrouwen, van alle leeftijden, zijn meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeker en vast. Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Beiden kunnen naast elkaar lopen. Dit traject is een traject waarbij je niet enkel diepe inzichten moogt ontvangen, maar ook echt deze inzichten gaat mogen integreren. Ik reik je hierin alle tools aan en ondersteun je in dit proces. Je kan dus perfect naar een psycholoog gaan en tegelijk dit traject volgen. Het één staat het ander niet in de weg. Maar ook kan je kiezen om deze weg in te slaan, in plaats van naar een psycholoog te gaan. Voel gewoon wat je hart je zegt. ​

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Zolang het traject loopt. De cursussen kan je afdrukken, die heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-) Als je daarna langer toegang wilt bewaren tot de inhoud van Rebirth, kan je je aansluiten bij de Sacred Space, het vervolg traject.​​

klaar om je hart te volgen?

5 heerlijke bonussen die ik je zomaar cadeau doe, t.w.v. 1000€ !

IMG_3825.jpg

Bloody womxn

BONUS 1
online cursus: leer meer over die hormonen van je

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 21.46.09.png

Charlotte De Baere
Energetisch werker

BONUS 2
online cursus:
in tune with my moon

In deze online cursus van de prachtige Charlotte leer je alles over de maancyclus en je menstruatiecyclus en hoe je die kennis kan gebruiken om meer "in tune" te gaan leven.

Je kan hier dan meteen mee aan de slag gaan en je natuurlijke ritme te ontdekken via de mood journal die ik je schenk.

WhatsApp Image 2022-02-04 at 13.32.07.jpeg

Mirte en Valerie
Yoga & Massage

BONUS 3
online cursus:
menstruator-pakket

Het Menstruator-pakket van de twee prachtige vrouwen Valerie en Mirte is een soort van koesterpakket.

 

Het geeft je ondersteuning, kracht en energie tijdens jouw cyclus.

Je komt meer te weten over jouw winter, lente, zomer en herfst aan de hand van 4 totaal verschillende yogasessies.

IMG_3826.jpg

Michelle van Intimichi

BONUS 4
online yogareeks to boost your intimate life & wellbeing

Tijdens deze 13 online yogalessen neemt Michelle je mee op avontuur en helpt ze je je lichaam te (her)ontdekken, als eventueel ook dat van je partner.

Schermafbeelding 2023-09-25 om 14.26.34.png

Nies Cools

BONUS 5
je droomleven manifesteren

Tijdens deze masterclass leert Nies je hoe jij bewust kan worden van de kracht van manifesteren en toont ze je hoe jij er al meteen concreet mee aan de slag kunt gaan.

hoor het eens van een ander: Lien

mijn verhaal (vervolg)

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Alsof ik eindelijk weer kon stralen.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen: je kan kiezen om jouw pad te gaan bewandelen. Je kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen. En vooral: je kan kiezen om vol vertrouwen in het leven te staan!

 

Ik gun het je zo en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in het traject!

Liefs

Jozefien

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2023 Jozefien Scheepers

bottom of page