top of page

"klaar om in negen maanden tijd te worden herboren van een vrouw die zich verloren voelt tot een vrouw die stralend in haar kracht staat?"

Dan is het Rebirth Traject misschien wel iets voor jou!

De poorten zijn gesloten!

Eind september gaan de poorten weer open voor de vierde editie, je kan je nu al op de wachtlijst zetten.

_edited.jpg
ik neem je mee op pad lieve jij,
op jouw pad

lieve vrouw, herken je jezelf
in
één of meerdere van onderstaande gevoelens?

 • Voel je je verloren, weet je niet meer wie je bent, wat je wilt, laat staan hoe je het wilt?

 • Ben jij het beu om nooit tijd te hebben voor jezelf en achter alles aan te hollen?

 • Kan je de work life balans maar niet vinden en ben je vaak overprikkeld?

 • Lijk je vastgeroest in een leven waarvan je voelt dat het niet helemaal bij je hoort?

 • Voelt het alsof je alle ballen hoog moet houden en toch altijd wel te kort schiet?

 • Of misschien ben je een bewuste vrouw die zichzelf wilt blijven ontwikkelen en ontplooien?

 • Ben je op zoek en benieuwd naar nieuwe en diepe inzichten om nog dichter bij jezelf te komen?

ik voelde me ook zo eind 2019...

Ik ben een ondernemende mama van twee jonge kinderen en ik moet zeggen, het was in het begin voor mij ook zoeken naar het juiste evenwicht. Eind 2019 botste ik tegen een muur. Ik geraakte letterlijk de auto niet meer uit, laat staan Gust (toen anderhalf jaar). Dat was echt heel confronterend. Een echt dieptepunt, kan ik wel zeggen. Maar tegelijk was het de start van de mooiste magische wending van m'n leven, tot nu toe :-) De kracht van de maya horoscoop, energetisch werk, zuiver afstemmen en meditaties bracht me terug bij de essentie, bij mijn pure zelf. Ik klom uit dat dal en voelde me elke dag alsmaar meer in mijn kracht staan. En dat doe ik nog steeds. Helemaal stralend en puur mezelf. Op mijn pad. Heerlijk! En dat gun ik jou ook, lieve jij!

wat jij zoekt is...

concrete handvaten om mee aan de slag te gaan en samen te ontdekken

 • wie jij bent en hoe je puur jezelf kan zijn

 • wat jij nodig hebt en wat jouw missie is in dit leven

 • hoe jij in je kracht kan staan en weer bewuster kan leven

 • hoe je je focus kan vinden en rust en ruimte in je hoofd mag ervaren

 • hoe jij volgens jouw natuurlijke ritme mag leven en dus meer tijd mag ervaren

 • hoe jij meer vrijheid en balans mag ervaren

 • hoe jij weer mag genieten van de kleine dingen en plezier mag hebben

 • wat verschillende relaties je komen brengen

kortom, je zoekt

 • een gids, iemand die je ondersteunt, zodat je het niet meer alleen hoeft te doen!​​​

IrmyPhotography-58_edited.jpg

laten we elkaars village zijn

je moet het niet alleen doen

 laten we verbinden, laten we het samen doen

bruna.jpeg

hoor het eens van een ander: Bruna

"Ik hoopte dat Jozefien me antwoorden ging bieden op bepaalde levensvragen waar ik mee zat. Wat ik ontvang tijdens dit traject blijkt nog veel rijker te zijn: ik leer de antwoorden steeds beter bij mezelf te vinden, door te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en ritme. En bovenal: dat ik er helemaal mag zijn en dat er genoeg plek is voor iedereen om zijn/haar plek in te nemen.
Ik voel me stukje per stukje meer ‘IK’ worden. Ik voel me zelfzekerder, geruster, milder, heb meer vertrouwen op alle vlakken. Het schut voor mij ook veel door mekaar, o.a. binnen relaties en op werkvlak. Het feit dat ik dit niet alleen moet doorgaan, maar hierbij een goede begeleiding (Jozefien) en een veilige setting (de tribe) krijg, is goud waard. 🙏"

IrmyPhotography-70.jpg

welkom bij REBIRTH

in het Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die zichzelf voorbij holt en misschien zelfs kwijt is... naar een vrouw die weet wat ze wil en stralend in haar kracht staat!

ja, ik ben klaar voor!

waarom zou jij niet willen stralen?

wanneer jij meestapt in dit Rebirth traject, dan kan ik jou garanderen dat

 • je in negen maanden tijd weer herboren zult worden tot een stralende jij

 • je weer zal weten wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt, waardoor je een heerlijke rust zal mogen ervaren

 • je stralend in je kracht zal staan en je zal weten hoe je jezelf in balans kunt houden

 • je meer tijd zal hebben omdat je hebt leren leven volgens jouw natuurlijke ritme

 • je de weg gevonden zal hebben naar je intuïtie.

 • je bewustzijn vergroot zal zijn.

​​

 • je zal kunnen afstemmen, mediteren, manifesteren en journalen

waarom ik?

IrmyPhotography-72.jpg

mijn verhaal (deel 1)

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen ik vast zat in m'n auto. Gust achter mij. En ik weet nog heel goed het gevoel van toen. Een gevoel van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest. ik was letterlijk tegen de muur gebotst. 

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterk inzicht waardoor er meteen weer een enorm sterke connectie met mijn zielsverlangen ontstond, waardoor mijn pad helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik ging op pad. Op dat van mij :-) met die heerlijke magische tools op zak. Wil jij ook weer op dat magische pad van jou terecht komen?

hoor het eens van een ander: Sophie

"Een duik in jezelf en thuiskomen bij jezelf, dat is voor mij het Rebirth-traject. Ontdekken wie je bent en op zoek naar een natuurlijk ritme als vrouw. Bij Jozefien ontdek je hoe jouw ritme werkt, hoe het je energie geeft als je jouw vrouwelijk ritme kent en volgt. Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

sophie van gucht.jpeg

met welke tools gaan we aan de slag?

 • De Maya kalender, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt, wat de dynamiek is binnen bepaalde relaties en hoe je op alledaags niveau kan meesurfen op de energie die aanwezig is. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij die pure versie van jezelf te komen.

 • Yoga, meditatie en ademhalingstechniekenOm de weg terug naar jezelf te vinden is het nodig om de aandacht naar binnen te keren. Om weer in contact te komen met jezelf. Via yoga en eenvoudige en haalbare oefeningen begeleid ik je in dit proces. 

 • Natuurlijke ritme. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de Maya horocoop, de maancyclus en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken!

 • Energetisch werk. Tijdens de vrouwencirkels en de prana sessies zal er ruimte zijn voor energetisch werk. Tijdens de vrouwencirkels zal dit beperkt worden tot een korte aardende reiki sessie. Tijdens de prana sessies zal er uitgebreid de tijd zijn om jou energetisch weer helemaal in balans te krijgen, ook via chakra werk. Reiki is een hele laagdrempelige vorm van energiewerk, we werken hier met de zuivere levensenergie, dus ideaal als je nog nooit energetisch werk hebt ontvangen. Hoewel het laagdrempelig is, werkt het heel diep door en kan het je enorm vooruit helpen.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 3.18.31 PM.jpeg

hoe sonja de maya horoscoop ervaart

"Als rode draad volgt Jozefien de Maya kalender en geeft heel heldere uitleg over het verband met je leven, je levenslessen en je missie. Deze aanpak heeft me heel goed geholpen om over mezelf en mijn leven te reflecteren. Het heeft me ook geholpen om dingen die me deugd doen bv. Water opzoeken, wandelen, naar de sauna gaan bewuster te beleven en er dankbaar voor te zijn."

hoe tine de maya horoscoop ervaart

Dingen die ik intuïtief al wel aanvoelde, maar niet altijd zeker in was, komen dan ook vaak duidelijk in de Maya horoscoop naar voor. Dat is iets dat me echt raakte en stabieler en sterker in mijn schoenen heeft doen staan."

IMG_7053.jpg

"Vanaf dat ik erover leerde, ben ik de hersteldagen van de Maya-kalender gaan inplannen en toepassen. Door die bewuste tijd voor mezelf in te bouwen en rust en ruimte te creëren, voel ik hoe alles stroomt en dat wat op mijn pad mag komen, ook echt wel komt. Zo heb ik ingezien dat ik mijn prestatie- en controledrang mag loslaten en veel zachter mag zijn voor mezelf en ook hulp mag aanvaarden."

hoe marijke het natuurlijk ritme ervaart

in welke vorm?

 • Tijdens de prana sessies gaan we één op één kijken naar jouw proces, naar welke vragen er bij jou naar boven komen, waar jij vastloopt, waar jij nog extra begeleiding nodig hebt, waar je mijn ondersteuning kan gebruiken. Dit kan in mijn praktijk of online. Samen gaan we reflecteren en bijsturen. Tijdens deze sessie(s) kunnen we dieper doorwerken met de reiki energie en het chakra werk, zodat je energetisch ook weer meer in balans komt. ​​

 • Tijdens de online masterclasses gaan we samen met de hele groep verbinden door middel van afstem oefeningen, meditaties en journaling. Bij de eerste masterclass krijg je ook uitleg over het traject en wat je heel concreet mag verwachten. 

 • Tijdens de vrouwencirkels gaan we delen, diep ontspannen, aarden, genieten en onszelf koesteren in warmte. We doen dit aan de hand van afstem oefeningen, meditaties,  journaling, kaarten trekken en energetisch werk, gaan we stilstaan, reflecteren, verbinden en ons pad samen verder bewandelen. 

 • Op het online platform rolt er maandelijks een nieuwe module uit (lees er hier verder onderaan meer over). Je kan hier terecht voor de cursussen, video's, yoga oefeningen en meditaties. Hier kom je langzaam meer te weten over wat de magische Maya horoscoop over jou te vertellen heeft én waar je je "mood journal" agenda kan terugvinden en afdrukken. 

WhatsApp Image 2022-06-09 at 11.29.07 PM.jpeg

hoe Sophie de prana sessies ervaart

"Ik houd ontzettend van haar prana sessies, die geen standaardsessies zijn, maar echt op jouw maat en noden. Het zijn telkens momenten waar ik enorm naar uitkijk. Het geeft me telkens zoveel inzichten, de gekende aha-momenten, vertrouwen om te weten dat hoe ik me voel en denk er mag zijn. Handvaten om met meer vertrouwen in het leven te staan. Die 1-op-1 momenten zijn zeker en vast een meerwaarde in dit traject. Je kan vragen stellen en dieper ingaan waar jij nood aan hebt. Ze leert jou hoe je met een andere blik naar gebeurtenissen kan kijken."

"dit is een life changing traject. Eens je kiest voor het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug. En dat is goed, dat is verrijkend. Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf. Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan. Om je te engageren, op een manier dat haalbaar is voor jou, zonder dat het voelt als de zoveelste verplichting. In ruil, beloof ik je dat je je werkelijk herboren zal voelen. Dat je helemaal stralend in je kracht zal staan!"

incrhijven rebirh

je kan kiezen tussen een
groepstraject of persoonlijk traject

Je hebt de keuze tussen een groepstraject en een persoonlijke versie van dit Rebirth traject.

Wat is het verschil

 • In het super waardevolle en magische groepstraject mag je genieten van een persoonlijke aanpak én de verbindende kracht van de groep.

 • De kers op de taart kan je vinden in het magische persoonlijke deepdive traject, je krijgt dezelfde inhoud als in het groepstraject, maar met meer één op één begeleiding. 

IrmyPhotography-97.jpg

groepstraject

 • 2 online masterclasses als startschot en om het traject af te ronden 

 • 2 vrouwencirkels om elkaar te inspireren, te ondersteunen en te verbinden. Keuze uit een online cirkel (met replay) of in het echt: online op vrijdag 28/4 en vrijdag 6/10 en in het echt op zondag 30/4 en op zondag 8/10. Telkens van10u tot 12u.

 • 1 één op één prana sessie van 90 minuten

 • verjaardagscadeau geldig op 22/2 tot 22u: een extra online één op één sessie van 20 minuten

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • 6 Q&A video's

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • facebook community om te verbinden met de andere vrouwen

 • VOLZET 

 • jouw investering bedraagt 39 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 397 euro incl btw

IrmyPhotography-64.jpg

persoonlijk traject

 • 2 online masterclasses als startschot en om het traject af te ronden 

 • 2 vrouwencirkels om elkaar te inspireren, te ondersteunen en te verbinden. Keuze uit een online cirkel (met replay) of in het echt: online op vrijdag 28/4 en vrijdag 6/10 en in het echt op zondag 30/4 en op zondag 8/10. Telkens van10u tot 12u.

 • 5 één op één prana sessies van 90 minuten

 • verjaardagscadeau geldig op 22/2 tot 22u: een extra online één op één sessie van 20 minuten

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • 6 Q&A video's

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • facebook community om te verbinden met de andere vrouwen

 • VOLZET

 • jouw investering bedraagt 89 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 997 euro incl btw

hoor het eens van een ander: sylvie

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

FB_IMG_1654540114474.jpg

waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

 

Module 1: langzaam opstarten

 • elkaar voor een eerste keer (online) ontmoeten tijdens een masterclass

 • je ontdekt hoe je met de Mood Journal kan werken via je hersteldagen, de maanenergie en eventueel je menstruatiecyclus.

 • afstemmen, vertragen en weer in contact komen met jezelf en je natuurlijke ritme

 • stilstaan bij waar jij wilt staan na deze 9 maanden? ​

Module 2: ontdek je kracht 

 

 • we gaan jouw innerlijke kracht ontdekken en leren hoe je deze kan versterken via heel concrete tips, tools en handvaten

 • je krijgt toegang tot een heleboel meditaties en oefeningen.

Module 3: ontdek je missie en levenslessen 

 • in deze module ontdek wat jouw levensmissie is, die samen met je levenslessen je uiteindelijk brengen bij je levensdoel.

 •  je krijgt toegang tot extra verdiepende meditaties en oefeningen.

Module 4: ontdek in welke fase van je leven je je NU bevindt

 • je mag meer ontdekken over wat er dit jaar in jouw leven speelt, welke lessen je te leren hebt en hoe je jezelf hierin kan ondersteunen + hoe je verder kan groeien en transformeren.

Module 5: tijd om te reflecteren

 • ik toon je hoe je kunt terugblikken naar je verleden via de maya horoscoop

 • je wordt bewust van welke lessen je te leren had op belangrijke momenten in je leven.

 • We nemen deze maand de ruimte om hier bij stil te staan, de balast los te laten, te vergeven, te accepteren en uiteindelijk op het einde van deze maand, gezuiverd en als een lichtere jij verder te gaan op je pad.

Module 6: tijd om vooruit te blikken 

 • ik toon je hoe je vooruit kunt blikken in je leven via de maya horoscoop

 • je kan ontdekken wanneer er bepaalde veranderingen voor de deur staan, wanneer je aan een nieuwe levensfase start en welke thema's er centraal zullen staan de komende jaren

 • ik leer je om je leven zelf in handen te nemen en te manifesteren

Module 7: hoe zit dat met je relatie(s)?

 • we zetten een eerste stapje weer naar buiten

 • ik toon je hoe je de maya horoscopen van je dierbaren kunt berekenen

 • je leert hoe je de relatie energieën kunt berekenen, tussen jou en anderen.

Module 8: de balans bewaren en in je kracht staan in het dagdagelijkse leven

 • ik leer je hoe je dagdagelijks de energie vanuit de Maya kalender kunt lezen

 • ik leer je hoe je makkelijk kunt zien wat het effect is van die aanwezige energie op jou.

Module 9: inzichten integreren in je leven 

 • we starten de laatste maand met een online vrouwencirkel/masterclass 

 • we gaan reflecteren en integreren de inzichten in je leven, zodat je nu zelf stralend je pad kan bewandelen! 

wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • ik begeleid je op het online platform met meditaties, journaling en leren afstemmen 

 • ik begeleid je in het ontdekken van jouw natuurlijke ritme m.b.v. een agenda die je kan afdrukken

 • 6 momenten dat je je vragen kan doorsturen en ik deze beantwoord in een Q&A video.

 • verbinden met de andere vrouwen in de facebook community

IrmyPhotography-76_edited.jpg

veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik achteraf nog een één op één sessie bijboeken?

Als ik merk dat dat nodig blijkt te zijn en jij die nood ervaart, zal ik bekijken of er ruimte is voor een extra één op één sessie. 

 • Ik woon ver weg en twijfel..

Je kan zowel voor de één op één prana sessies, als voor de vrouwencirkels kiezen voor de online optie. Mocht je toch het liefst voor "in het echt gaan".. dan deel ik graag mijn verhaal met je. Ik zelf heb mijn energetisch therapeut die in Eindhoven woont en waarvoor ik graag in totaal twee uur in de auto zit. Ik bekijk die momenten ook echt als mini tripjes, mini vakantietjes. Ik koop iets lekker in een tankstation en zet een fijne podcast of muziek op. Heerlijk vind ik dat. Pure metime! Zo kan jij dat ook zien, lieve jij. Je kan het ook combineren met een lekker lunchke in cafe josée hier vlakbij, of met een wandeling in het park achter de praktijk. Of misschien maakt ge er ineens een dag uitstap Antwerpen van? ;-) Mogelijkheden genoeg! 

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Lieve jij, het antwoord is heel simpel en duidelijk: nee. Ik ga je net tonen in dit traject hoe je weer meer tijd kan creëren en ervaren. Maar natuurlijk komt dit niet vanzelf. Als je geëngageerd bent en als je werkelijk weer meer tijd wilt hebben, dan is dit net je kans op een leven met minder stress en meer tijd. ;-)​

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Ben jij genoeg, lieve jij? Want dat is wat je eruit gaat halen. Dat je weer de connectie met jezelf mag gaan voelen. dat je weer in contact mag komen met jouw pure zelf. Om van daaruit in je kracht te staan en te stralen. Lijkt me genoeg, nee? ;-)

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Elke maand rolt er een nieuwe module uit op het online platform. Je kan er die maand zelf nog mee aan de slag gaan, maar het kan ook zeker later nog, als het voor jou op die moment niet goed voelt. Je hebt in het totaal 12 maanden toegang tot het online platform, je hoeft dus geen druk te ervaren. Je zal telkens een uurtje in die maand mogen leren en ontdekken. Idealiter ga je dan zelf aan de slag met de meditaties en oefeningen, zodat je ook echt de transformatie een kans geeft. Hoe vaak je dat doet en nodig hebt, hangt echt van persoon tot persoon af. Tijdens de prana sessies help ik je om hier een goede balans in te vinden, die past bij jou. 

 • Wat met de schoolvakanties?

Tijdens de schoolvakanties worden er geen vrouwencirkels gepland. 

 • Wat is het verschil tussen het groepstraject en het persoonlijk traject?

Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid persoonlijke begeleiding. Maar ook in het groepstraject ben ik er voor jou, je ontvangt 1 één op één sessie2 vrouwencirkels en de 2 online masterclasses. Verder ga je zelf aan de slag via het online platform en kan je je vragen stellen tijdens één van de zes Q&A momenten.

 • Ik ben een oudere vrouw, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Ik merk in mijn praktijk dat er veel vrouwen zijn, die op latere leeftijd pas beseffen dat ze zichzelf verloren zijn. En dan de weg terug zoeken naar zichzelf. Om meer vanuit hun kracht in het leven te staan! Dus ja, ook jij lieve "oudere" vrouw, ook jij bent meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Er is voor alles een eerste keer, toch? ;-) Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Omdat je het voelt. Kijk, je kan je op wel duizenden manieren laten begeleiden. Er is geen juiste of foute manier. Er is alleen een manier die past bij jou. Als jij warm wordt van mijn aanpak en als je diep in je hart een JA voelt, dan is het antwoord op deze vraag duidelijk, nee? Als je dat niet voelt, dan ben ik misschien niet de juiste persoon voor jou en dat is helemaal oké!

 • Waarom zijn de plekjes beperkt?

 

Omdat er maar zoveel uren zijn op een dag en ik jou de beste versie van mezelf wil geven, zonder mezelf voorbij te hollen. (ahja, practice what you preach) Die beste versie kan er enkel zijn wanneer ik mezelf de ruimte geef om me te voeden en te blijven ontwikkelen. En daar hoort een dagje sauna tijdens mijn hersteldagen zeer zeker bij! :-) Dus kort gezegd: er is gewoon niet meer tijd, dus daarom zijn er ook maar een beperkt aantal plekjes. 

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Eén jaar. Dat wil zeggen dat je na het einde van het traject nog 3 maanden toegang hebt en je alles nog eens kan vastnemen als je dat wilt. Het werkboek kan je afdrukken, dat heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-) Als je daarna langer toegang wilt bewaren tot de inhoud van Rebirth, kan je je aansluiten bij de Sacred Space, het vervolg traject.

 • Wanneer start de volgende editie van dit traject?

Dit traject wordt twee keer per jaar opgestart, telkens in maart en oktober.

IMG_7094.JPG

hoor het eens van een ander: marijke

"Het Rebirth-traject heeft me het vertrouwen gegeven om nu eindelijk eens écht te gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik durf nu te luisteren naar de stem van mijn hart en weet dat dat de enige juiste is. Hoe meer ik afstem op mezelf en in tune leef met de maan en met de Maya-kalender, hoe mooier en als vanzelf ik mijn pad zie ontvouwen. Het is echt magisch en ontroerend mooi soms! Jozefien geeft ook echt praktische tips, meteen toepasbaar, afgestemd op de begeleiders die bij jouw geboortezegel horen. Superfijn om te ontdekken hoe ik zo een krachtigere versie van mezelf kan worden! En nog fijner om te voelen dat ik daardoor ook echt wel anders in het leven begin te staan. Superdikke merci Jozefien!"

wat denk je?

klaar om in je kracht te staan?

Vier heerlijke bonussen die ik je zomaar cadeau doe :-) 

IMG_3825.jpg

Bloody womxn

BONUS 1 online cursus: leer meer over die hormonen van je

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 21.46.09.png

Charlotte De Baere
Energetisch werker

BONUS 2 online cursus:
in tune with my moon

In deze online cursus van de prachtige Charlotte leer je alles over de maancyclus en je menstruatiecyclus en hoe je die kennis kan gebruiken om meer "in tune" te gaan leven.

Je kan hier dan meteen mee aan de slag gaan en je natuurlijke ritme te ontdekken via de mood journal die ik je schenk.

WhatsApp Image 2022-02-04 at 13.32.07.jpeg

Mirte en Valerie
Yoga & Massage

BONUS 4 online cursus:
menstruator-pakket

Het Menstruator-pakket van de twee prachtige vrouwen Valerie en Mirte is een soort van koesterpakket.

 

Het geeft je ondersteuning, kracht en energie tijdens jouw cyclus.

Je komt meer te weten over jouw winter, lente, zomer en herfst aan de hand van 4 totaal verschillende yogasessies.

IMG_3826.jpg

Michelle van Intimichi

BONUS 5 online yogareeks to boost your intimate life & wellbeing

Tijdens deze 13 online yogalessen neemt Michelle je mee op avontuur en helpt ze je je lichaam te (her)ontdekken, als eventueel ook dat van je partner.

hoor het eens van een ander: lien

IrmyPhotography-97.jpg

rebirth groepstraject

IrmyPhotography-64.jpg

rebirth persoonlijk traject 

mijn verhaal (vervolg)

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Alsof ik eindelijk weer kon stralen.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen: je kan kiezen om jouw pad te gaan bewandelen. Je kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen. En vooral: je kan kiezen om helemaal stralend in je kracht te staan!

 

Wil jij ook in contact komen met jouw pure zelf? Met jouw natuurlijke ritme? Met jouw levensmissie?

IrmyPhotography-19.jpg
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2022 Jozefien Scheepers

tot in het traject?

bottom of page