top of page

ben jij klaar om het anders te doen?
om jezelf nog beter te leren kennen?
om van daaruit vol vertrouwen en krachtig in het leven te staan?

Dan is het Rebirth Traject misschien wel iets voor jou!

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg
in negen maanden van een vrouw die de balans kwijt is naar eentje die stralend in haar kracht staat

herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande gevoelens?

Ga je wel eens over je grenzen

waardoor je de verbinding met jezelf verliest?

Lijkt het dan alsof je zelfs geen plezier meer vindt in je werk of je leven tout court,

desondanks dat het misschien wel je passie is?

En voelt het dan alsof je ver verwijderd bent van wat nu eigenlijk je missie is?

Of ben je het misschien wel gewoon helemaal kwijt?

 

Voelt het dan soms zelfs alsof er geen ruimte is?

Dat je de work life balans maar niet kan vinden

en ben je dan vaak overprikkeld?

Dat je alle ballen hoog dient te houden?

Maar dat het begint te wegen?​

ik voelde me ook zo eind 2019...

Ik ben een ondernemende vrouw en mama van twee jonge kinderen en ook voor mij was het zoeken naar het juiste evenwicht. Eind 2019 botste ik dan ook serieus tegen een muur. Ik geraakte letterlijk de auto niet meer uit, laat staan dat ik voor Gust (toen anderhalf jaar) kon zorgen. Dat was echt heel confronterend. Een echt dieptepunt, kan ik wel zeggen.

 

Maar tegelijk was het de start van een super mooie en magische wending in m'n leven. Via de inzichten vanuit de maya horoscoop en de integratie ervan via yoga, meditaties, affirmaties en energiewerk bracht het me terug bij de essentie, bij mijn kern.

Ik ontdekte de kracht van rust, van tijd nemen, van weer terugkeren naar je kern, je basis.

Van hoe dat terugschakelen broodnodig is om in je volle potentieel te staan.

Van hoe je niet altijd "aan" hoeft te staan om "succesvol" te zijn.

Van hoe je vanuit die rust en dat diepe vertrouwen, net met veel meer energie, krachtig je missie kunt neerzettenZonder ploeteren. Zonder over je grenzen te gaan.

 

Kortom, ik vond de balans, wist wat me te doen stond, mijn missie was weer kraakhelder en ik voelde eindelijk hoe fijn het is om vanuit rust moeiteloos te kunnen ondernemen en leven, terwijl het ook financieel stroomt.

En dat gun ik jou ook,

om vol vertrouwen en in balans in het leven te staan, waardoor alles moeiteloos stroomt.

want waar jij naar verlangt is...

om vrij en krachtig in het leven te staan

om keuzes te maken vanuit je hart

om moeiteloos jouw droomleven te leiden

 

waarbij je persoonlijk en professioneel stuk helemaal in lijn liggen met je missie

om helemaal thuis te komen bij jezelf

om vol passie en plezier in het leven te staan

om een heerlijke rust te ervaren (ook al ben je een passionele harde werker)

en last but not least: om concrete én persoonlijke handvaten te ontvangen 

IrmyPhotography-58_edited.jpg
klaar om vol vertrouwen in het leven te staan?
bruna.jpeg

hoor het eens van een ander: Bruna

"Ik hoopte dat Jozefien me antwoorden ging bieden op bepaalde levensvragen waar ik mee zat. Wat ik ontvang tijdens dit traject blijkt nog veel rijker te zijn: ik leer de antwoorden steeds beter bij mezelf te vinden, door te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en ritme. En bovenal: dat ik er helemaal mag zijn en dat er genoeg plek is voor iedereen om zijn/haar plek in te nemen.
Ik voel me stukje per stukje meer ‘IK’ worden. Ik voel me zelfzekerder, geruster, milder, heb meer vertrouwen op alle vlakken. Het schut voor mij ook veel door mekaar, o.a. binnen relaties en op werkvlak. Het feit dat ik dit niet alleen moet doorgaan, maar hierbij een goede begeleiding (Jozefien) en een veilige setting (de tribe) krijg, is goud waard. 🙏"

Fotofolies x Studio Prana-131.jpg

welkom bij REBIRTH

in het transformerende Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die de balans kwijt is, naar een vrouw die vol vertrouwen en krachtig in het leven staat!

ja, ik ben klaar voor!

" voel maar hoe de ruimte mag ontstaan om helemaal jezelf te zijn "

wanneer jij meestapt in het Rebirth traject, dan kan ik jou garanderen dat

je in negen maanden tijd wordt herboren tot je pure zelf

je vol vertrouwen en krachtig in het leven staat

je meer keuzes durft te maken vanuit je hart

je missie helder is en je deze krachtig kan neerzetten

je alle tools in handen hebt om je leven en werk moeiteloos te laten stromen

je bewust en gericht je grenzen kunt afbakenen

je weet hoe je jezelf in balans kunt houden

​​

je kunt afstemmen, mediteren, manifesteren en journalen

waarom ik?

Fotofolies x Studio Prana-179.jpg

mijn verhaal (deel 1)

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen ik vast zat in m'n auto. Gust achter mij. En ik weet nog heel goed het gevoel van toen. Een gevoel van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest. ik was letterlijk tegen de muur gebotst. 

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterk inzicht waardoor er meteen weer een enorm sterke connectie met mijn zielsverlangen ontstond, waardoor mijn pad helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik ging op pad. Op dat van mij :-) met die heerlijke magische tools op zak. Wil jij ook weer op dat magische pad van jou terecht komen?

hoor het eens van een ander: Sophie

"Een duik in jezelf en thuiskomen bij jezelf, dat is voor mij het Rebirth-traject. Ontdekken wie je bent en op zoek naar een natuurlijk ritme als vrouw. Bij Jozefien ontdek je hoe jouw ritme werkt, hoe het je energie geeft als je jouw vrouwelijk ritme kent en volgt. Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

sophie van gucht.jpeg

met welke tools gaan we aan de slag?

 • Cyclisch leven. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de kracht van de seizoenen, de maancyclus, je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop) en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken. Vanuit deze inzichten kan je heel gericht ruimte maken voor jezelf en kan je naar het einde van het traject toe, zelfs een heel concreet plan opmaken, helemaal op maat van jouw natuurlijke zijn.

 • De Maya horoscoop, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over o.a. wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij jezelf en jouw waarheid te komen.

 • Yoga, meditatie, affirmaties en ademhalingstechniekenOm alle inzichten te integreren en de weg naar jezelf en jouw waarheid te vinden, is het nodig om de aandacht naar binnen te keren. Van hieruit kan je vanuit jouw hart gaan leven. Yoga, meditatie, affirmaties en ademwerk kunnen hier enorm in ondersteunen.

 • Channeling. Via orakelkaarten en de pendel zal ik één keer per maand met jouw vragen afstemmen en je een duidelijk en helder antwoord geven. Als ook kan het zijn dat ook jij dit stuk van channeling in jezelf mag gaan ontwikkelen, dan ontvang je de nodige begeleiding om hier eerste stappen in te zetten.

 • Energetisch werk. Tijdens de live dag zal er (indien gewenst) ruimte gemaakt worden voor energetisch werk. De aardende kracht van reiki zal je ondersteunen om alle inzichten diep te integreren.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 3.18.31 PM.jpeg

hoe sonja de maya horoscoop ervaart

"Als rode draad volgt Jozefien de Maya kalender en geeft heel heldere uitleg over het verband met je leven, je levenslessen en je missie. Deze aanpak heeft me heel goed geholpen om over mezelf en mijn leven te reflecteren. Het heeft me ook geholpen om dingen die me deugd doen bv. Water opzoeken, wandelen, naar de sauna gaan bewuster te beleven en er dankbaar voor te zijn."

hoe tine de maya horoscoop ervaart

Dingen die ik intuïtief al wel aanvoelde, maar niet altijd zeker in was, komen dan ook vaak duidelijk in de Maya horoscoop naar voor. Dat is iets dat me echt raakte en stabieler en sterker in mijn schoenen heeft doen staan."

IMG_7053.jpg

"Vanaf dat ik erover leerde, ben ik de hersteldagen van de Maya-kalender gaan inplannen en toepassen. Door die bewuste tijd voor mezelf in te bouwen en rust en ruimte te creëren, voel ik hoe alles stroomt en dat wat op mijn pad mag komen, ook echt wel komt. Zo heb ik ingezien dat ik mijn prestatie- en controledrang mag loslaten en veel zachter mag zijn voor mezelf en ook hulp mag aanvaarden."

hoe marijke het natuurlijk ritme ervaart

in welke vorm?

 • Je ontvangt 1 keer per maand persoonlijk advies a.d.h.v. je vragen, dit advies mag je ontvangen in de vorm van een spraakbericht in de voxer groep. 

 • Je ontvangt 5 online inner circles. Tijdens deze sessies begeleid ik je doorheen het traject en geef ik aangepast en persoonlijk advies en tips. Ook kan je telkens op deze momenten extra vragen stellen, zodat je weer vol nieuwe inzichten verder aan de slag kunt. We zijn telkens max. met 10 personen per sessie.​​

​​

 • Op het online platform rolt er maandelijks een nieuwe module uit (lees er hier verder onderaan meer over). Je kan hier terecht voor de cursussen, video's, yoga oefeningen, meditaties, affirmaties en alle bonussen. Hier kan je alle inzichten integreren en kom je langzaam meer te weten over wat de magische Maya horoscoop, de energie van de seizoenen, de kracht van de maan, energetisch werk, bewustwording en spiritualiteit.

 • Je ontvangt een magische livedag. Deze zal doorgaan in de lente, naar het einde van het traject toe. Tijdens deze dag gaan we nog een laagje dieper duiken en in het echt verbinden.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 11.29.07 PM.jpeg

hoe Sophie de persoonlijke begeleiding ervaart

"Ik houd ontzettend van haar persoonlijke begeleiding, die niet standaard is, maar echt op jouw maat en noden. Het geeft me telkens zoveel inzichten, de gekende aha-momenten, vertrouwen om te weten dat hoe ik me voel en denk er mag zijn. Handvaten om met meer vertrouwen in het leven te staan."

"dit is een life changing traject. Eens je kiest voor het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug. En dat is goed, dat is verrijkend. Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf. Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan. Om je echt te engageren en enkel voor dit traject te gaan als je er klaar voor voelt. In ruil, beloof ik je dat je je werkelijk herboren zal voelen. Dat je helemaal stralend in je kracht zal staan!"

incrhijven rebirh

je kan kiezen tussen het
groepstraject of het deepdive groepstraject

Wat is het verschil

 • In het groepstraject traject ontvang je begeleiding in groep via de 5 online groepsessies, ontvang je 9 maanden persoonlijke ondersteuning via de gesloten voxer groep én mag je genieten van de kers op de taart: een magische en transformerende livedag in de lente. Alle inzichten kan je integreren via het online platform

 • In het deepdive groepstraject mag je in november al meteen genieten van een luxueus en deepdive reset retreat. Verder ontvang je ook de begeleiding in groep via de 5 online groepsessies, ontvang je 9 maanden ondersteuning via de gesloten voxer groep én mag je genieten van de kers op de taart: een magische en transformerende livedag. Alle inzichten kan je integreren via het online platform

Fotofolies x Studio Prana-23.jpg

groepstraject

 • 5 inner circles in kleine groepjes, tijdens deze online sessies begeleid ik je persoonlijk en geef ik je meer uitleg bij de de inhoud van het traject. Er zal telkens een replay zijn.

 • 9 maanden persoonlijke opvolging via de gesloten voxer groep 

 • 1 magische live dag 

 • een online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • jouw investering bedraagt 99 euro excl btw per maand (gedurende 9 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bedraagt de kost 888 euro excl btw

deepdive groepstraject

 • 1 magisch en transformerend retreat van 20 tot 22 november in Domburg in een luxueuze één persoonskamer

 • 5 inner circles in kleine groepjes, tijdens deze online sessies begeleid ik je persoonlijk en geef ik je meer uitleg bij de de inhoud van het traject. Er zal telkens een replay zijn.

 • 9 maanden persoonlijke opvolging via de gesloten voxer groep 

 • 1 magische live dag 

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • nog maar 2 plekjes vrij

 • jouw investering bedraagt 218 euro excl btw per maand (gedurende 9 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bedraagt de kost 1888 euro excl btw

hoor het eens van een ander: sylvie

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

FB_IMG_1654540114474.jpg

waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

Het traject is aangepast aan de seizoenen, waarbij er telkens wordt terug geschakeld naar het seizoen waar we in zitten.

 

Module 1 in oktober

 • In deze module ontdek je meer over de kracht van de seizoen, de maan, je vrouwelijke cyclus en je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop).

 • Je gaat in deze maand ook al een eerste keer aan de slag met je mood journal.

 • Verder gaat het over ruimte maken, zakken, ademen, gronden en intunen met de herfstenergie.

Module 2 in november

 

 • De eerste online groepssessie in de week van 6 november

 • Waar wil jij staan na 9 maanden? Welke intenties wil jij stellen? Ik begeleid je om hier even bij stil te staan.

 • Als ook, wat wil je loslaten, wanneer de blaadjes van de bomen vallen in de herfst, mag jij ook gaan loslaten. Ook hier begeleid ik je in.

 • Daarna gaan we in deze module even stilstaan bij jouw geboortezegel, jouw innerlijke kracht. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je al eerste concrete oefeningen om terug te verbinden met die innerlijke kracht.

Module 3 in december

 • In deze module gaan we een stapje verder en mag je gaan ontdekken wat je helpt om in je kracht te staan. Wat je gidst, ondersteunt, uitdaagt en waar je verborgen kracht ligt. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je verdere concrete oefeningen om hiermee aan de slag te gaan.

 • Ook zal ik je tips geven om je klaar te maken voor de winter, om te vertragen en om te ontprikkelen tijdens de feestdagen.

 • In deze maand zal de tweede online groepssessie doorgaan ergens in de week van 11 december

Module 4 in januari

 • In deze module ontdek je wat jouw levensmissie en levensdoel zijn.

 • Als ook nodig ik je uit om echt te zakken in de winter, bij jezelf.

 • Te vertragen, jezelf te koesteren.

 • Je krijgt dan ook toegang tot extra verdiepende meditaties en yoga oefeningen.

Module 5 in februari

 • ​In deze module gaan we kijken naar je belangrijkste levenslessen.

 • Deze helpen je om je missie onder de knie te krijgen en van daaruit thuis te komen bij je levensdoel. We zitten nu in het midden van de winter. Ik blijf je motiveren om deze te omarmen

 • In deze maand zal de derde online groepssessie doorgaan

Module 6 in maart

 • De maand van de lente. De maand van het groeien, van zaadjes planten, van in actie komen, beetje bij beetje. In deze maand gaan we dan ook kijken naar waar je nu bent, wat het leven nu van je vraagt.

 • We focussen ons eerst op de overkoepelende thema’s en de rode draad van deze fase.

 • Ook zal ik je begeleiden om je fysiek te ondersteunen om jezelf klaar te maken voor de lente.

Module 7 in april

 • In deze maand gaan we meer in actie komen, we gaan kijken wat dit jaar je komt brengen en hoe je heel bewust zaadjes kunt planten om hiermee aan de slag te gaan. Ik geef je ondersteunende oefeningen en help je om echt weer in actie te komen.

 • In deze maand zal de vierde online groepssessie doorgaan

Module 8 in mei

 • In deze maand gaan we kijken naar de kracht van de gedachtekracht en hoe je zelf je toekomst (deels) kunt manifesteren. Je mag meer gaan ontdekken over de kracht van energie en de kracht van manifestatie. In deze maand zal de livedag doorgaan.

Module 9 in juni

 • In deze maand zal de vijfde en laatste online groepssessie doorgaan

 • In deze maand mag je de tijd nemen om alle inzichten te laten zakken. Alles nog eens op een rijtje te zetten.

 • Als ook om een plan te maken voor jezelf, of dit plan bij te sturen, hoe je nu alle kennis die je hebt opgedaan, concreet kunt toepassen en verder zetten in je dagelijkse leven.

wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • persoonlijke ondersteuning via de voxer groep

 • ik begeleid je op het online platform met meditaties, journaling en leren afstemmen 

 • ik begeleid je in het ontdekken van jouw natuurlijke ritme m.b.v. een agenda die je kan afdrukken

IrmyPhotography-76_edited.jpg

veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik vanuit het groepstraject een één op één sessie boeken?

Je ontvangt vanuit het traject altijd de eerste keuze om een online één op één sessie met me boeken, verdere informatie daarrond ontvang je na je inschrijving.

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Het feit dat je net geen tijd ervaart, belemmert je in je eigen proces naar meer rust en geluk. Als jij voelt dat je eindelijk meer tijd wilt gaan ervaren en hierin wilt groeien, dan is het traject net een antwoord op dit probleem en zal je via dit traject ontdekken hoe je meer tijd, rust en ruimte kan gaan ervaren.

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Als jij een "ja" voelt en je echt engageert voor dit traject, zal je er alles uithalen wat er voor jou in zit.

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Eerst en vooral, dit traject is enkel voor jou als je bereid bent om tijd te investeren in jezelf. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt, is heel persoonlijk. Ik begeleid je hierin en help je om een juist "plan" op te maken. Als dat wilt zeggen dat je start met een paar keer per week een minuutje te ademen, dan kan dat bijvoorbeeld aan voldoende zijn.

 • Wat met de schoolvakanties?

Tijdens de schoolvakanties worden er geen groepsessies gepland. .

 • Ik ben een oudere vrouw, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Ik merk dat er veel vrouwen zijn die op latere leeftijd voelen dat ze het anders willen doen. Dat ze klaar zijn om écht hun eigen pad te gaan. Dus ja, alle vrouwen, van alle leeftijden, zijn meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeker en vast. Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Beiden kunnen naast elkaar lopen. Dit traject is een traject waarbij je niet enkel diepe inzichten moogt ontvangen, maar ook echt deze inzichten gaat mogen integreren. Ik reik je hierin alle tools aan en ondersteun je in dit proces. Je kan dus perfect naar een psycholoog gaan en tegelijk dit traject volgen. Het één staat het ander niet in de weg. Maar ook kan je kiezen om deze weg in te slaan, in plaats van naar een psycholoog te gaan. Voel gewoon wat je hart je zegt.

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Zolang het traject loopt. De cursussen kan je afdrukken, die heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-) Als je daarna langer toegang wilt bewaren tot de inhoud van Rebirth, kan je je aansluiten bij de Sacred Space, het vervolg traject.​​

IMG_7094.JPG

hoor het eens van een ander: marijke

"Het Rebirth-traject heeft me het vertrouwen gegeven om nu eindelijk eens écht te gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik durf nu te luisteren naar de stem van mijn hart en weet dat dat de enige juiste is. Hoe meer ik afstem op mezelf en in tune leef met de maan en met de Maya-kalender, hoe mooier en als vanzelf ik mijn pad zie ontvouwen. Het is echt magisch en ontroerend mooi soms! Jozefien geeft ook echt praktische tips, meteen toepasbaar, afgestemd op de begeleiders die bij jouw geboortezegel horen. Superfijn om te ontdekken hoe ik zo een krachtigere versie van mezelf kan worden! En nog fijner om te voelen dat ik daardoor ook echt wel anders in het leven begin te staan. Superdikke merci Jozefien!"

wat denk je?

klaar om in je kracht te staan?

Vier heerlijke bonussen die ik je zomaar cadeau doe :-) 

IMG_3825.jpg

Bloody womxn

BONUS 1 online cursus: leer meer over die hormonen van je

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 21.46.09.png

Charlotte De Baere
Energetisch werker

BONUS 2 online cursus:
in tune with my moon

In deze online cursus van de prachtige Charlotte leer je alles over de maancyclus en je menstruatiecyclus en hoe je die kennis kan gebruiken om meer "in tune" te gaan leven.

Je kan hier dan meteen mee aan de slag gaan en je natuurlijke ritme te ontdekken via de mood journal die ik je schenk.

WhatsApp Image 2022-02-04 at 13.32.07.jpeg

Mirte en Valerie
Yoga & Massage

BONUS 4 online cursus:
menstruator-pakket

Het Menstruator-pakket van de twee prachtige vrouwen Valerie en Mirte is een soort van koesterpakket.

 

Het geeft je ondersteuning, kracht en energie tijdens jouw cyclus.

Je komt meer te weten over jouw winter, lente, zomer en herfst aan de hand van 4 totaal verschillende yogasessies.

IMG_3826.jpg

Michelle van Intimichi

BONUS 5 online yogareeks to boost your intimate life & wellbeing

Tijdens deze 13 online yogalessen neemt Michelle je mee op avontuur en helpt ze je je lichaam te (her)ontdekken, als eventueel ook dat van je partner.

hoor het eens van een ander: lien

Fotofolies x Studio Prana-23.jpg

groepstraject of deepdive groepstraject

mijn verhaal (vervolg)

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Alsof ik eindelijk weer kon stralen.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen: je kan kiezen om jouw pad te gaan bewandelen. Je kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen. En vooral: je kan kiezen om helemaal stralend in je kracht te staan!

 

Wil jij ook in contact komen met jouw pure zelf? Met jouw natuurlijke ritme? Met jouw levensmissie?

Fotofolies x Studio Prana-178.jpg
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2022 Jozefien Scheepers

tot in het traject?

bottom of page