top of page

"klaar om in negen maanden tijd te worden herboren van een vrouw die zich verloren voelt tot een vrouw die stralend in haar kracht staat?"

Dan is het Rebirth Traject misschien wel iets voor jou!

De poorten zijn gesloten!

In september gaan de poorten weer open voor de vierde editie, je kan je nu al op de wachtlijst zetten.

_edited.jpg
ik neem je mee op pad lieve jij,
op jouw pad

lieve vrouw, herken je jezelf
in
één of meerdere van onderstaande gevoelens?

 • Voel je je verloren, weet je niet meer wie je bent, wat je wilt, laat staan hoe je het wilt?

 • Ben jij het beu om nooit tijd te hebben voor jezelf en achter alles aan te hollen?

 • Kan je de work life balans maar niet vinden en ben je vaak overprikkeld?

 • Lijk je vastgeroest in een leven waarvan je voelt dat het niet helemaal bij je hoort?

 • Voelt het alsof je alle ballen hoog moet houden en toch altijd wel te kort schiet?

 • Of misschien ben je een bewuste vrouw die zichzelf wilt blijven ontwikkelen en ontplooien?

 • Ben je op zoek en benieuwd naar nieuwe en diepe inzichten om nog dichter bij jezelf te komen?

ik voelde me ook zo eind 2019...

Ik ben een ondernemende mama van twee jonge kinderen en ik moet zeggen, het was in het begin voor mij ook zoeken naar het juiste evenwicht. Eind 2019 botste ik tegen een muur. Ik geraakte letterlijk de auto niet meer uit, laat staan Gust (toen anderhalf jaar). Dat was echt heel confronterend. Een echt dieptepunt, kan ik wel zeggen. Maar tegelijk was het de start van de mooiste magische wending van m'n leven, tot nu toe :-) De kracht van de maya horoscoop, energetisch werk, zuiver afstemmen en meditaties bracht me terug bij de essentie, bij mijn pure zelf. Ik klom uit dat dal en voelde me elke dag alsmaar meer in mijn kracht staan. En dat doe ik nog steeds. Helemaal stralend en puur mezelf. Op mijn pad. Heerlijk! En dat gun ik jou ook, lieve jij!

wat jij zoekt is...

concrete handvaten om mee aan de slag te gaan en samen te ontdekken

 • wie jij bent en hoe je puur jezelf kan zijn

 • wat jij nodig hebt en wat jouw missie is in dit leven

 • hoe jij in je kracht kan staan en weer bewuster kan leven

 • hoe jij kan zakken in het hier en nu

 • hoe je je focus kan vinden en rust en ruimte in je hoofd mag ervaren

 • hoe jij volgens jouw natuurlijke ritme mag leven en dus meer tijd mag ervaren

 • hoe jij meer vrijheid en balans mag ervaren

 • hoe jij weer mag genieten van de kleine dingen en plezier mag hebben

 • wat verschillende relaties je komen brengen en hoe je uit deze relaties kunt leren.

kortom, je zoekt 

 

 • de weg terug naar jouw pure en authentieke zelf.

IrmyPhotography-58_edited.jpg

jij bent al je prachtige zelf, je bent alleen de weg even kwijt.

bruna.jpeg

hoor het eens van een ander: Bruna

"Ik hoopte dat Jozefien me antwoorden ging bieden op bepaalde levensvragen waar ik mee zat. Wat ik ontvang tijdens dit traject blijkt nog veel rijker te zijn: ik leer de antwoorden steeds beter bij mezelf te vinden, door te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en ritme. En bovenal: dat ik er helemaal mag zijn en dat er genoeg plek is voor iedereen om zijn/haar plek in te nemen.
Ik voel me stukje per stukje meer ‘IK’ worden. Ik voel me zelfzekerder, geruster, milder, heb meer vertrouwen op alle vlakken. Het schut voor mij ook veel door mekaar, o.a. binnen relaties en op werkvlak. Het feit dat ik dit niet alleen moet doorgaan, maar hierbij een goede begeleiding (Jozefien) en een veilige setting (de tribe) krijg, is goud waard. 🙏"

IrmyPhotography-70.jpg

welkom bij REBIRTH

in het Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die zichzelf  kwijt is, naar een vrouw die weer mag thuiskomen bij haar pure, krachtige én kwetsbare zelf.

ja, ik ben klaar voor!

voel maar hoe de ruimte mag ontstaan om te landen, te zakken, te zijn.

wanneer jij meestapt in het Rebirth traject, dan kan ik jou garanderen dat

 • je in negen maanden tijd weer herboren zult worden tot een pure, authentieke en krachtige vrouw

 • je weer zal weten wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt

 • je stralend in je kracht zal staan, als ook je kwetsbaarheid zal leren omarmen.

 • je zal weten hoe je jezelf in balans kunt houden

 • je meer tijd zal ervaren omdat je hebt leren leven volgens jouw natuurlijke ritme

 • je weer contact zal kunnen maken met je intuïtie

​​

 • je zal kunnen afstemmen, mediteren, manifesteren en journalen

waarom ik?

IrmyPhotography-72.jpg

mijn verhaal (deel 1)

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen ik vast zat in m'n auto. Gust achter mij. En ik weet nog heel goed het gevoel van toen. Een gevoel van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest. ik was letterlijk tegen de muur gebotst. 

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterk inzicht waardoor er meteen weer een enorm sterke connectie met mijn zielsverlangen ontstond, waardoor mijn pad helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik ging op pad. Op dat van mij :-) met die heerlijke magische tools op zak. Wil jij ook weer op dat magische pad van jou terecht komen?

hoor het eens van een ander: Sophie

"Een duik in jezelf en thuiskomen bij jezelf, dat is voor mij het Rebirth-traject. Ontdekken wie je bent en op zoek naar een natuurlijk ritme als vrouw. Bij Jozefien ontdek je hoe jouw ritme werkt, hoe het je energie geeft als je jouw vrouwelijk ritme kent en volgt. Hoe Jozefien de dingen aanpakt, inspireert en is ontzettend mooi. Tegenstrijdigheden, verdriet, twijfels, het niet weten, het mag er allemaal zijn. De rust en openheid die ze creëert voelt als wat ik nodig heb, een verademing. Het terugkoppelen naar de mayahoroscoop is ook super waardevol. Ik hou er ontzettend van om op deze manier naar mezelf, mijn omgeving en de wereld te kijken. Het brengt me zoveel inzichten. Het opende mijn ogen en ik leerde mezelf anders kennen, een versie met meer zelfliefde, zachtheid en begrip naar mezelf toe"

sophie van gucht.jpeg

met welke tools gaan we aan de slag?

 • De Maya kalender, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, je jaarlessen, in welke fase van je leven je je bevindt, wat de dynamiek is binnen bepaalde relaties en hoe je op alledaags niveau kan meesurfen op de energie die aanwezig is. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij die pure versie van jezelf te komen.

 • Yoga, meditatie en ademhalingstechniekenOm de weg terug naar jezelf te vinden is het nodig om de aandacht naar binnen te keren. Om weer in contact te komen met jezelf. Via yoga en eenvoudige en haalbare oefeningen begeleid ik je in dit proces. 

 • Natuurlijke ritme. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de kracht van de seizoenen, de maancyclus, je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop) en je menstruatiecyclus (als je die hebt) laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken!

 • Energetisch werk. Tijdens de één op één sessies kan er ruimte gemaakt worden voor voor energetisch werk. Reiki is een hele laagdrempelige vorm van energiewerk, we werken hier met de zuivere levensenergie, dus ideaal als je nog nooit energetisch werk hebt ontvangen. Hoewel het laagdrempelig is, werkt het heel diep door en kan het je enorm vooruit helpen. Op een later punt, ga ik ook indien gewenst je chakra's in balans brengen.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 3.18.31 PM.jpeg

hoe sonja de maya horoscoop ervaart

"Als rode draad volgt Jozefien de Maya kalender en geeft heel heldere uitleg over het verband met je leven, je levenslessen en je missie. Deze aanpak heeft me heel goed geholpen om over mezelf en mijn leven te reflecteren. Het heeft me ook geholpen om dingen die me deugd doen bv. Water opzoeken, wandelen, naar de sauna gaan bewuster te beleven en er dankbaar voor te zijn."

hoe tine de maya horoscoop ervaart

Dingen die ik intuïtief al wel aanvoelde, maar niet altijd zeker in was, komen dan ook vaak duidelijk in de Maya horoscoop naar voor. Dat is iets dat me echt raakte en stabieler en sterker in mijn schoenen heeft doen staan."

IMG_7053.jpg

"Vanaf dat ik erover leerde, ben ik de hersteldagen van de Maya-kalender gaan inplannen en toepassen. Door die bewuste tijd voor mezelf in te bouwen en rust en ruimte te creëren, voel ik hoe alles stroomt en dat wat op mijn pad mag komen, ook echt wel komt. Zo heb ik ingezien dat ik mijn prestatie- en controledrang mag loslaten en veel zachter mag zijn voor mezelf en ook hulp mag aanvaarden."

hoe marijke het natuurlijk ritme ervaart

in welke vorm?

 • Tijdens de één op één sessies gaan we kijken naar jouw proces, naar welke vragen er bij jou naar boven komen, waar jij vastloopt, waar jij nog extra begeleiding nodig hebt, waar je mijn ondersteuning kan gebruiken. Dit kan in mijn praktijk of online. Samen gaan we reflecteren en bijsturen. Tijdens deze sessies ga ik eventueel ook aan de slag met de helende kracht van de reiki energie en chakra werk, zodat je energetisch ook weer meer in balans komt. ​​

 • Tijdens de vrouwencirkels gaan we delen, diep ontspannen, aarden, genieten en onszelf koesteren in warmte. We doen dit aan de hand van afstem oefeningen, meditaties, journaling, kaarten trekken en energetisch werk. We gaan stilstaan, reflecteren, verbinden en ons pad samen verder bewandelen. 

 • Op het online platform rolt er maandelijks een nieuwe module uit (lees er hier verder onderaan meer over). Je kan hier terecht voor de cursussen, video's, yoga oefeningen en meditaties. Hier kom je langzaam meer te weten over wat de magische Maya horoscoop over jou te vertellen heeft én waar je je "mood journal" agenda kan terugvinden en afdrukken.

 • In de facebook commuinty kan je tijdens, maar ook na het traject, vebrinden met gelijkgestemden.

WhatsApp Image 2022-06-09 at 11.29.07 PM.jpeg

hoe Sophie de prana sessies ervaart

"Ik houd ontzettend van haar één op één sessies, die geen standaardsessies zijn, maar echt op jouw maat en noden. Het zijn telkens momenten waar ik enorm naar uitkijk. Het geeft me telkens zoveel inzichten, de gekende aha-momenten, vertrouwen om te weten dat hoe ik me voel en denk er mag zijn. Handvaten om met meer vertrouwen in het leven te staan. Die 1-op-1 momenten zijn zeker en vast een meerwaarde in dit traject. Je kan vragen stellen en dieper ingaan waar jij nood aan hebt. Ze leert jou hoe je met een andere blik naar gebeurtenissen kan kijken."

"dit is een life changing traject. Eens je kiest voor het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug. En dat is goed, dat is verrijkend. Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf. Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan. Om je te engageren, op een manier dat haalbaar is voor jou, zonder dat het voelt als de zoveelste verplichting. In ruil, beloof ik je dat je je werkelijk herboren zal voelen. Dat je helemaal stralend in je kracht zal staan!"

incrhijven rebirh

je kan kiezen tussen een
DIy traject of een persoonlijk traject

Je hebt de keuze tussen een do it yourself traject en een persoonlijke versie van dit Rebirth traject.

Wat is het verschil

 • In het do it yourself traject ga je zelf aan de slag met dit magische traject via het online platform. Maar ook in dit traject hoef je het niet helemaal alleen te doen, je ontvangt 3 online groepsessies, waarin ik je begeleid, ondersteun en je vragen beantwoord. 

 • In het persoonlijke traject, ondersteun ik je intensief met 5 persoonlijke één op één sessies en 2 vrouwencirkels in het echt. Als ook kan je zelf aan de slag met het online platform, waar je meer kan leren over de maya horoscoop. En de kennis kan integreren via meditaties, yogalessen en verdiepende video's.

IrmyPhotography-97.jpg

diy

 • 3 online groepsessies waarbij ik je vragen beantwoord en meer uitleg geef bij de de inhoud van het traject. Er zal telkens een replay zijn.

 • online platform met cursussen over de maya horoscoop, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • facebook community om te verbinden met de andere vrouwen

 • jouw investering bedraagt 39 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 397 euro incl btw

IrmyPhotography-64.jpg

persoonlijk traject

 • 5 één op één sessies van 90 minuten

 • 2 vrouwencirkels om elkaar te inspireren, te ondersteunen en te verbinden. 

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • facebook community om te verbinden met de andere vrouwen

 • Er zijn maar 20 plekjes beschikbaar!

 • jouw investering bedraagt 89 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 997 euro incl btw

hoor het eens van een ander: sylvie

"Het universum werkt op mysterieuze wijze. Op een gegeven moment zit je in de modder en dan staat Jozefien daar opeens om je er mee uit te trekken. Helpend, ondersteunend op een heel liefdevolle manier, met inzichten die 'mind blowing' zijn. Opeens is daar 'magie' en 'flow' en weet je weer wie daar diep van binnen zit, die ziel die al die tijd riep, maar die je niet hoorde. Natuurlijk moet je het zelf doen, verwacht geen wonderen, maar verwacht ze ook weer wel, want als je Jozefiens tips ter harte neemt, komen die wel je pad op, als je ze wil zien. Het traject van Jozefien is veel meer dan zijn investering waard en ik wil haar dan ook met heel mijn hart bedanken dat ze dit in de wereld gezet heeft. Dankjewel, Jozefien 😘."

FB_IMG_1654540114474.jpg

waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

Het traject is aangepast aan de seizoenen, waarbij er telkens wordt terug geschakeld naar het seizoen waar we in zitten.

 

Module 1 in oktober

 • In deze module ontdek je meer over de kracht van de seizoen, de maan, je vrouwelijke cyclus en je hersteldagen (vanuit de maya horoscoop).

 • Je gaat in deze maand ook al een eerste keer aan de slag met je mood journal.

 • Verder gaat het over ruimte maken, zakken, ademen, gronden en intunen met de herfstenergie.

Module 2 in november

 

 • Waar wil jij staan na 9 maanden? Welke intenties wil jij stellen? Ik begeleid je om hier even bij stil te staan.

 • Als ook, wat wil je loslaten, wanneer de blaadjes van de bomen vallen in de herfst, mag jij ook gaan loslaten. Ook hier begeleid ik je in.

 • Daarna gaan we in deze module even stilstaan bij jouw geboortezegel, jouw innerlijke kracht. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je al eerste concrete oefeningen om terug te verbinden met die innerlijke kracht.

Module 3 in december

 • In deze module gaan we een stapje verder en mag je gaan ontdekken wat je helpt om in je kracht te staan. Wat je gidst, ondersteunt, uitdaagt en waar je verborgen kracht ligt. Je gaat hier meer over lezen en ik geef je verdere concrete oefeningen om hiermee aan de slag te gaan.

 • Ook zal ik je tips geven om je klaar te maken voor de winter, om te vertragen en om te ontprikkelen tijdens de feestdagen.

 • In deze maand zal de eerste online groepssessie doorgaan van het DIY traject.

 • In deze maand zal de eerste vrouwencirkel doorgaan van het persoonlijk traject.

Module 4 in januari

 • In deze module ontdek je wat jouw levensmissie en levensdoel zijn.

 • Als ook nodig ik je uit om echt te zakken in de winter, bij jezelf.

 • Te vertragen, jezelf te koesteren.

 • Je krijgt dan ook toegang tot extra verdiepende meditaties en yoga oefeningen.

Module 5 in februari

 • ​In deze module gaan we kijken naar je belangrijkste levenslessen.

 • Deze helpen je om je missie onder de knie te krijgen en van daaruit thuis te komen bij je levensdoel. We zitten nu in het midden van de winter. Ik blijf je motiveren om deze te omarmen

 • In deze maand zal de tweede online groepssessie doorgaan van het DIY traject.

Module 6 in maart

 • De maand van de lente. De maand van het groeien, van zaadjes planten, van in actie komen, beetje bij beetje. In deze maand gaan we dan ook kijken naar waar je nu bent, wat het leven nu van je vraagt.

 • We focussen ons eerst op de overkoepelende thema’s en de rode draad van deze fase.

 • Ook zal ik je begeleiden om je fysiek te ondersteunen om jezelf klaar te maken voor de lente.

Module 7 in april

 • In deze maand gaan we meer in actie komen, we gaan kijken wat dit jaar je komt brengen en hoe je heel bewust zaadjes kunt planten om hiermee aan de slag te gaan. Ik geef je ondersteunende oefeningen en help je om echt weer in actie te komen.

 • In deze maand zal de tweede vrouwencirkel doorgaan van het persoonlijk traject

 • In deze maand zal de derde online groepssessie doorgaan van het DIY traject.

Module 8 in mei

 • In deze maand gaan we kijken naar de kracht van de gedachtekracht en hoe je zelf je toekomst (deels) kunt manifesteren. Je mag meer gaan ontdekken over de kracht van energie en de kracht van manifestatie.

Module 9 in juni

 • In deze maand mag je de tijd nemen om alle inzichten te laten zakken. Alles nog eens op een rijtje te zetten.

 • Als ook om een plan te maken voor jezelf, of dit plan bij te sturen, hoe je nu alle kennis die je hebt opgedaan, concreet kunt toepassen en verder zetten in je dagelijkse leven.

wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • ik begeleid je op het online platform met meditaties, journaling en leren afstemmen 

 • ik begeleid je in het ontdekken van jouw natuurlijke ritme m.b.v. een agenda die je kan afdrukken

 • verbinden met de andere vrouwen in de facebook community

IrmyPhotography-76_edited.jpg

veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik achteraf nog een één op één sessie bijboeken?

Als ik merk dat dat nodig blijkt te zijn en jij die nood ervaart, zal ik bekijken of er ruimte is voor een extra één op één sessie. Echter, de persoonlijke begeleiding die ik kan garanderen in het persoonlijk traject, kan ik niet garanderen als je in het DIY traject zit.

 • Ik woon ver weg en twijfel..

Als je voor het persoonlijk traject wenst te gaan, kan je voor de één op één sessies altijd opteren om deze online te laten doorgaan. In het DIY traject gaan de groepssessies altijd online door. Mocht je toch het liefst voor "in het echt gaan".. dan deel ik graag mijn verhaal met je. Ik zelf heb mijn energetisch therapeut die in Eindhoven woont en waarvoor ik graag in totaal twee uur in de auto zit. Ik bekijk die momenten ook echt als mini tripjes, mini vakantietjes. Ik koop iets lekker in een tankstation en zet een fijne podcast of muziek op. Heerlijk vind ik dat. Pure metime! Zo kan jij dat ook zien, lieve jij. Je kan het ook combineren met een lekker lunchke in cafe josée hier vlakbij, of met een wandeling in het park achter de praktijk. Of misschien maakt ge er ineens een dag uitstap Antwerpen van? ;-) Mogelijkheden genoeg! 

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Lieve jij, het antwoord is heel simpel en duidelijk: nee. Ik ga je net tonen in dit traject hoe je weer meer tijd kan creëren en ervaren. Maar natuurlijk komt dit niet vanzelf. Als je geëngageerd bent en als je werkelijk weer meer tijd wilt hebben, dan is dit net je kans op een leven met minder stress en meer tijd. ;-)​

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Ben jij genoeg, lieve jij? Want dat is wat je eruit gaat halen. Dat je weer de connectie met jezelf mag gaan voelen. dat je weer in contact mag komen met jouw pure zelf. Om van daaruit in je kracht te staan en te stralen. Lijkt me genoeg, nee? ;-)

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Elke maand rolt er een nieuwe module uit op het online platform. Je kan er die maand zelf nog mee aan de slag gaan, maar het kan ook zeker later nog, als het voor jou op die moment niet goed voelt. Je hebt in het totaal 12 maanden toegang tot het online platform, je hoeft dus geen druk te ervaren. Je zal telkens een uurtje in die maand mogen leren en ontdekken. Idealiter ga je dan zelf aan de slag met de meditaties en oefeningen, zodat je ook echt de transformatie een kans geeft. Hoe vaak je dat doet en nodig hebt, hangt echt van persoon tot persoon af. Tijdens de één op één sessies help ik je om hier een goede balans in te vinden, die past bij jou. 

 • Wat met de schoolvakanties?

Tijdens de schoolvakanties worden er geen vrouwencirkels of groepsessies gepland. .

 • Ik ben een oudere vrouw, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Ik merk in mijn praktijk dat er veel vrouwen zijn, die op latere leeftijd pas beseffen dat ze zichzelf verloren zijn. En dan de weg terug zoeken naar zichzelf. Om meer vanuit hun kracht in het leven te staan! Dus ja, ook jij lieve "oudere" vrouw, ook jij bent meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Er is voor alles een eerste keer, toch? ;-) Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Omdat je het voelt. Kijk, je kan je op wel duizenden manieren laten begeleiden. Er is geen juiste of foute manier. Er is alleen een manier die past bij jou. Als jij warm wordt van mijn aanpak en als je diep in je hart een JA voelt, dan is het antwoord op deze vraag duidelijk, nee? Als je dat niet voelt, dan ben ik misschien niet de juiste persoon voor jou en dat is helemaal oké!

 • Waarom zijn de plekjes beperkt?

 

Omdat er maar zoveel uren zijn op een dag en ik jou de beste versie van mezelf wil geven, zonder mezelf voorbij te hollen. (ahja, practice what you preach) Die beste versie kan er enkel zijn wanneer ik mezelf de ruimte geef om me te voeden en te blijven ontwikkelen. En daar hoort een dagje sauna tijdens mijn hersteldagen zeer zeker bij! :-) Dus kort gezegd: er is gewoon niet meer tijd, dus daarom zijn er ook maar een beperkt aantal plekjes. 

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Zolang het traject loopt. De cursussen kan je afdrukken, die heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-) Als je daarna langer toegang wilt bewaren tot de inhoud van Rebirth, kan je je aansluiten bij de Sacred Space, het vervolg traject.

​​

IMG_7094.JPG

hoor het eens van een ander: marijke

"Het Rebirth-traject heeft me het vertrouwen gegeven om nu eindelijk eens écht te gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Ik durf nu te luisteren naar de stem van mijn hart en weet dat dat de enige juiste is. Hoe meer ik afstem op mezelf en in tune leef met de maan en met de Maya-kalender, hoe mooier en als vanzelf ik mijn pad zie ontvouwen. Het is echt magisch en ontroerend mooi soms! Jozefien geeft ook echt praktische tips, meteen toepasbaar, afgestemd op de begeleiders die bij jouw geboortezegel horen. Superfijn om te ontdekken hoe ik zo een krachtigere versie van mezelf kan worden! En nog fijner om te voelen dat ik daardoor ook echt wel anders in het leven begin te staan. Superdikke merci Jozefien!"

wat denk je?

klaar om in je kracht te staan?

Vier heerlijke bonussen die ik je zomaar cadeau doe :-) 

IMG_3825.jpg

Bloody womxn

BONUS 1 online cursus: leer meer over die hormonen van je

In deze online cursus vertellen Luna en Karlien je meer over je vrouwelijke cyclus, ook wanneer je al in je menopauze zit, of om een andere reden geen menstruatie hebt. En over wat die hormonen allemaal doen in dat lichaam van je. Ook gaan ze je meer vertellen over natuurlijke anti conceptie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Schermafbeelding 2022-02-02 om 21.46.09.png

Charlotte De Baere
Energetisch werker

BONUS 2 online cursus:
in tune with my moon

In deze online cursus van de prachtige Charlotte leer je alles over de maancyclus en je menstruatiecyclus en hoe je die kennis kan gebruiken om meer "in tune" te gaan leven.

Je kan hier dan meteen mee aan de slag gaan en je natuurlijke ritme te ontdekken via de mood journal die ik je schenk.

WhatsApp Image 2022-02-04 at 13.32.07.jpeg

Mirte en Valerie
Yoga & Massage

BONUS 4 online cursus:
menstruator-pakket

Het Menstruator-pakket van de twee prachtige vrouwen Valerie en Mirte is een soort van koesterpakket.

 

Het geeft je ondersteuning, kracht en energie tijdens jouw cyclus.

Je komt meer te weten over jouw winter, lente, zomer en herfst aan de hand van 4 totaal verschillende yogasessies.

IMG_3826.jpg

Michelle van Intimichi

BONUS 5 online yogareeks to boost your intimate life & wellbeing

Tijdens deze 13 online yogalessen neemt Michelle je mee op avontuur en helpt ze je je lichaam te (her)ontdekken, als eventueel ook dat van je partner.

hoor het eens van een ander: lien

IrmyPhotography-97.jpg

rebirth diy

IrmyPhotography-64.jpg

rebirth persoonlijk traject 

mijn verhaal (vervolg)

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Alsof ik eindelijk weer kon stralen.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen: je kan kiezen om jouw pad te gaan bewandelen. Je kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen. En vooral: je kan kiezen om helemaal stralend in je kracht te staan!

 

Wil jij ook in contact komen met jouw pure zelf? Met jouw natuurlijke ritme? Met jouw levensmissie?

IrmyPhotography-19.jpg
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2022 Jozefien Scheepers

tot in het traject?

bottom of page