top of page
prana sessie

tijdens de 90 minuten durende één op één prana sessie help ik jou persoonlijk om weer in contact te komen met wie je bent, hoe je jezelf kan versterken, wat je missie is in dit leven en geef ik je de tools mee van hoe je weer kan leven volgens jouw natuurlijke ritme

wat kan je verwachten van zo'n sessie: 

  • ik geef je de ruimte om je verhaal te doen en geef je gaandeweg waardevolle feedback en inzichten vanuit je Mayahoroscoop, je vrouwelijke energie en de energie van de maan.

  • vanuit die inzichten ga ik eventueel aan de slag met de volgende tools: reiki, chakra healing, ademhalingstechnieken en mediatietechnieken

wat brengt zo'n sessie je?

  • diepe inzichten in jezelf

  • waardevolle tips en tools om in je kracht te staan en om mee aan de slag te gaan.

  • inzichten over het huidige jaar + concrete tips 

  • diepe ontspanning, een eerste transformatie en ontlading, alles mag weer vrij stromen!

"Nog eens ontzettend bedankt voor de prana sessie vandaag. Het heeft zoveel verhelderd en versterkt. De hele dag door heeft het me tot nog zoveel inzichten gebracht, dit is echt de start van mijn transformatie, dat is alvast kraakhelder voor mij . Dank je wel daarvoor 🙏🏻. Je doet het met zoveel warmte en oprechte interesse, het is veruit het meest deugddoende anderhalve uur van de voorbije maand geweest 😄
Van zodra het kan, wil ik me heel graag voor je traject inschrijven."


Katrien

praktisch
_edited.jpg

Ik geef je ontzettend veel waardevolle informatie tijdens deze sessie, je mag deze sessie dan ook opnemen (geluid), zodat je een leven lang met deze informatie aan de slag kan.

Als je graag verder ondersteund wilt worden door me na deze prana sessie, krijg je als eerste de kans om je in te schrijven voor het Rebirth traject, op het einde van de sessie.

locatie: Eduard Van Steenbergenlaan 60 te Deurne

duurtijd = 1,5 uur

prijs = € 180 incl btw (kan op factuur als coaching sessie)

Wil je graag over een langere periode begeleid worden door mij?

Dan kan je al vanaf 39€/maand instappen in het Rebirth traject.

Tijdens dit traject van 9 maanden help ik je om weer in contact te komen met jouw pure zelf, zodat je stralend in je kracht kan staan.

 

Dit traject werkt verdiepend, inspirerend en je ontdekt hoe je de inzichten kunt integreren in je leven. 

 

Je kan 2 x per jaar instappen. Voor de volgende editie open ik de deuren eind september. Je kan je hier al op de wachtlijst zetten, zodat je als eerste de kans krijgt om je in te schrijven.

"Dag Jozefien, ik wilde je nog even bedanken voor de prana sessie. Heerlijk om even tot rust te komen in een momentje helemaal voor mezelf. En de maya reading… Geweldig! Bizar hoe een aantal symbolen en ‘tonen’ na 1.000den jaren nog steeds niets aan hun accuraatheid inboeten. Zowel de inzichten die je gaf over waarom ik hier ben als wat dit jaar en mijn relatie me komen brengen… zo spot on, keer op keer! Bedankt voor het inzicht, voor het gidsen en voor de gezelligheid, lieve jij."

Ivy

bottom of page