top of page
Fotofolies x Studio Prana-127.jpg

Verlang je naar een HELDERE ONDERSTEUNING, zodat je vol ENERGIE jouw INTENTIES krachtig kunt NEERZETTEN?

Ik begeleid je 3 maanden lang doorheen de lente, zodat je de winter ook echt achter je kunt laten en heel bewust weer krachtige stappen naar buiten kunt zetten.

Via handige tips, korte meditaties en ademhalingsoefeningen en maan rituelen, advies vanuit de maya horoscoop en de mood journal, gids ik je doorheen de lente, zodat je als maar meer in tune kunt leven met dit prachtige seizoen en jezelf.

Fotofolies x Studio Prana-152.jpg

Wat je mag verwachten?

🌙 wekelijkse guidance en ondersteunende begeleiding via spraakberichten, met waardevolle inzichten en handige tips

🌙 lentepakket met een aangepaste ademhalingsoefening, meditatie en twee yogalessen, die je ondersteunen om je energie weer heerlijk te laten sromen deze lente 

 

🌙  moon guidance en meer duiding bij elke nieuwe en volle maan

 

🌙  de mogelijkheid om te verbinden met gelijkgestemden in een gesloten facebook community

🌙  de mood journal (om af te drukken) zodat je meer en meer bewust cyclisch kan gaan leven

Hoe ontvang je de guidance?

🌙 na aankoop ontvang je een link naar de gesloten voxer groep, daar kan je de wekelijkse guidance en moon guidance van mijn ontvangen. Enkel ik kan in die groep berichten versturen.

🌙  je ontvangt meteen de link naar het lentepakket waar je de gids met veel duiding en tips kunt afdrukken en de meditatie, ademhalingsoefening en yoga kan terugvinden.

🌙  je ontvangt de link naar de gesloten facebook pagina, waar je kan verbinden met de anderen die deze lente guidance volgen. Laat dit je veilige nest zijn deze lente.

🌙  als ook ontvang je de link naar de mood journal (om af te drukken)

Waarom ik deze guidance wil aanbieden?

 

De reden waarom ik je deze lenteguidance aanbied, is om je te ondersteunen in deze overgang van energie. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het soms is om weer op gang te komen en je intenties helder te krijgen.

De energie in de lente brengt ons telkens weer de kans om prachtige nieuwe creaties in de wereld te zetten, als je weet hoe je kan meesurfen op deze energie. Ik help je er dan ook heel graag mee!

Fotofolies x Studio Prana-63.jpg

na deze lente guidance zal je

klaar zijn voor de zomer, zodat je de intenties die je krachtig hebt neergezet in de lente, nu helemaal tot uiting kunt laten komen.

Doordat jij in de lente heel bewust jouw zaadjes geplant en gevoed hebt, kan jij hier nu in de zomer de vruchten van plukken!

"Tijdens deze LENTE GUIDANCE ondersteun ik je, zodat jij jouw INTENTIES KRACHTIG kunt neerzetten, vanuit een MOEITELOZE FLOW!."

en nu even praktisch

Fotofolies x Studio Prana-178 kopie.jpg

Je ontvangt 3 maanden begeleiding, van april t/m juni

De prijs voor deze lente guidance is 188€ excl btw

Als je liever in delen betaalt, kost deze guidance 38€/maand excl btw verspreid over 6 maanden

 

Ik kijk er énorm naar uit om samen heerlijk de lente in te flowen!

Liefs

Jozefien

inschrijven lente guidance
bottom of page