"klaar om in negen maanden tijd te worden herboren

van een vrouw die zich verloren voelt tot een vrouw die stralend in haar kracht staat?"

dan is het Rebirth Traject misschien wel iets voor jou!

 
_edited.jpg
ik neem je mee op pad lieve jij,
op jouw pad

lieve vrouw, herken je jezelf
in
één of meerdere van onderstaande gevoelens?

 • Ben jij het beu om nooit tijd te hebben voor jezelf en om achter alles aan te hollen?

 • Dat je alle ballen hoog moet houden en toch het gevoel hebt altijd wel te kort te schieten

 • Voel je je misschien wat verloren, weet je niet meer wie je bent, wat je wilt, laat staan hoe je het wilt?

 • Kan je de work life balans maar niet vinden en ben je vaak overprikkeld?

 • Of misschien ben je een bewuste vrouw die zichzelf wilt blijven ontwikkelen en ontplooien?

 • Ben je op zoek en benieuwd naar nieuwe en diepe inzichten om nog dichter bij jezelf te komen?

ik voelde me ook zo eind 2019...

Ik ben een ondernemende mama van twee jonge kinderen en ik moet zeggen, het was in het begin voor mij ook zoeken naar het juiste evenwicht. Eind 2019 botste ik tegen een muur. Ik geraakte letterlijk de auto niet meer uit, laat staan Gust (toen anderhalf jaar). Dat was echt heel confronterend. Een echt dieptepunt, kan ik wel zeggen. Maar tegelijk was het de start van de mooiste magische wending van m'n leven, tot nu toe :-) De kracht van de maya horoscoop, energetisch werk, zuiver afstemmen en meditaties bracht me terug bij de essentie, bij mijn pure zelf. Ik klom uit dat dal en voelde me elke dag alsmaar meer in mijn kracht staan. En dat doe ik nog steeds. Helemaal stralend en puur mezelf. Op mijn pad. Heerlijk! En dat gun ik jou ook, lieve jij!

wat jij zoekt is...

concrete handvaten om mee aan de slag te gaan en samen te gaan ontdekken

 • wie jij bent en hoe je puur jezelf kan zijn

 • wat jij nodig hebt en wat jouw missie is in dit leven

 • hoe jij in je kracht kan staan en weer bewuster kan gaan leven

 • hoe je je focus weer kan vinden en rust en ruimte in je hoofd mag ervaren

 • hoe jij volgens jouw natuurlijke ritme mag gaan leven en dus meer tijd mag ervaren

 • hoe jij meer vrijheid en balans mag ervaren

 • hoe jij weer mag genieten van de kleine dingen en plezier mag hebben

maar ook

 • hoe je je kind(eren) kan ondersteunen

 • wat hun levenslessen zijn

 • wat jullie lessen samen zijn

 • wat de relatie met je partner je komt brengen

 • wat de energie is van jullie gezin

kortom, je zoekt

 • een gids, iemand die je ondersteunt, zodat je het niet meer alleen hoeft te doen!​​​

IrmyPhotography-58_edited.jpg

laten we elkaars village zijn

je moet het niet alleen doen

 laten we verbinden, laten we het samen doen

hoor het eens van een ander: Karen

"Zo dankbaar dat ik dankzij Jozefien de Maya astrologie heb leren kennen. Ik was (en ben nu terug) een echt gevoelsmens. Ik was het gaandeweg  kwijt geraakt, mijn gevoel strookte vaak niet met wat er van mij verwacht werd in deze maatschappij en ik voelde me een buitenstaander … Zeker wat het ouderschap betreft maakte dit van mij een onzekere mama. Jozefien heeft me er steeds op gewezen dat ik terug van mijn hoofd naar mijn hart moest gaan en terug voelen wat mijn buikgevoel me zei. Dat was even oefenen, want ik kon niet meer goed voelen. Ondertussen vertrouw ik volop op mijn gevoel en sta ik veel zelfzekerder in het leven. Soms zijn beslissingen atypisch maar toch voelt dit goed 😊. Het maakt me trots. Dank je Jozefien 😘"

IrmyPhotography-70.jpg

welkom bij REBIRTH

in het Rebirth traject

help ik je groeien

van een vrouw die zichzelf voorbij holt en misschien zelfs kwijt is... naar een vrouw die weet wat ze wil en stralend in haar kracht staat!

ja, ik ben klaar voor!

waarom zou jij niet willen stralen?

wanneer jij meestapt in dit Rebirth traject,
dan kan ik jou garanderen dat

 • je in negen maanden tijd weer herboren zult worden tot een stralende jij

 • je weer zal weten wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt, waardoor je een heerlijke rust zal mogen ervaren

 • je stralend in je kracht zal staan en je zal weten hoe je jezelf kan versterken

 • je meer tijd zal hebben omdat je hebt leren leven volgens jouw natuurlijke ritme​​

 • je zal kunnen afstemmen, mediteren en journalen

waarom ik?

als je me liever bezig hoort

als je me liever leest

IrmyPhotography-72.jpg

mijn verhaal (deel 1)

Op mijn 21ste kwam ik in contact met yoga en even later vertrok ik voor mijn eerste reis naar India. Die reis was de start van een ommezwaai. 

 

Ik werd yogalerares, startte mijn eigen zaak Yoga Time en alles liep eigenlijk heel goed. Ik leek geslaagd. Maar ik voelde dat het niet helemaal klopte. Ik had vaak een druk op mijn borstkas, was snel overprikkeld en mijn rug begon vaker te klagen. 

 

Maar ik wist niet hoe of wat ik moest veranderen. Ik durfde niet te veranderen. Hoe moest het dan? En financieel? Welke stap moest ik zetten? Ik vond het zo spannend. Zeker omdat alles net zo goed liep. Of dat was toch wat de buitenwereld me vertelde. 

 

Tot op die ene dag in oktober in 2019. Toen ik vast zat in m'n auto. Gust achter mij. En ik weet nog heel goed het gevoel van toen. Een gevoel van falen en machteloosheid, maar ook van: er moest iets veranderen, het is genoeg geweest. ik was letterlijk tegen de muur gebotst. 

Het was dankzij de Maya horoscoop dat er terug een lichtje begon te branden. Ik kreeg zo'n sterk inzicht waardoor er meteen weer een enorm sterke connectie met mijn zielsverlangen ontstond, waardoor mijn pad helder werd. Ik wist wat me te doen stond en ik ging op pad. Op dat van mij :-) met die heerlijke magische tools op zak. Wil jij ook weer op dat magische pad van jou terecht komen?

met welke tools gaan we aan de slag?

 • De Maya kalender, ook wel Tzolkin genoemd, is een magische en eeuwenoude kalender van 260 dagen. Elke dag heeft een unieke energie, dus ook de dag dat je geboren bent. Deze kan je veel vertellen over wie je bent, wat je nodig hebt om in je kracht te staan, wat je levenslessen zijn, alsook je jaarlessen enzovoort. De magie van deze kalender is eindeloos. En voor mij is deze kalender de basis van waaruit al mijn werk vertrekt. In het Rebirth traject zal jouw Maya horoscoop zich langzaam voor jou ontvouwen en zal het een anker vormen om weer bij die pure versie van jezelf te komen.

 • Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken. Om de weg terug naar jezelf te vinden is het nodig om de aandacht naar binnen te kunnen keren. Om weer in contact te komen met jezelf. Via eenvoudige en haalbare oefeningen begeleid ik je in dit proces. 

 • Natuurlijke ritme. We zijn allemaal uniek en we hebben dan ook allemaal ons unieke natuurlijke ritme. Via de Maya horocoop, de maancyclus en je menstruatiecyclus laat ik je jouw natuurlijke ritme ontdekken!

 • Energetisch werk. Tijdens de vrouwencirkels en de prana sessies zal er ruimte zijn voor energetisch werk. Tijdens de vrouwencirkels zal dit beperkt worden tot een korte aardende reiki sessie. Tijdens de prana sessies zal er uitgebreid de tijd zijn om jou energetisch weer helemaal in balans te krijgen. Reiki is een hele laagdrempelige vorm van energiewerk, we werken hier met de zuivere levensenergie, dus ideaal als je nog nooit energetisch werk hebt ontvangen. Hoewel het laagdrempelig is, werkt het heel diep door en kan het je enorm vooruit helpen.

 

in welke vorm?

 • Tijdens de prana sessies (persoonlijk traject) gaan we één op één kijken naar jouw proces, naar welke vragen er bij jou naar boven komen, waar jij vastloopt, waar jij nog extra begeleiding nodig hebt, waar je mijn ondersteuning kan gebruiken. Samen gaan we reflecteren en bijsturen. Tijdens deze sessie(s) kunnen e dieper doorwerken met de reiki energie, zodat je energetisch ook weer meer in balans komt. 

 • Tijdens de online groepsessies (groepstraject) gaan we in een kleine groepjes kijken naar jouw proces, naar welke vragen er bij jou naar boven komen, waar jij vastloopt, waar jij nog extra begeleiding nodig hebt, waar je mijn ondersteuning kan gebruiken. Samen gaan we reflecteren en bijsturen. Tijdens deze sessies eindigen we altijd met aardende reiki op afstand, zodat je energetisch ook weer meer in balans komt. 

 • Tijdens de online masterclasses gaan we samen met de hele groep verbinden door middel van afstem oefeningen, meditaties en journaling. Bij de eerste masterclass krijg je ook uitleg over het traject en wat je heel concreet mag verwachten. 

 • Tijdens de 2 uur durende vrouwencirkels mag je diep gaan ontspannen,  genieten, gekoesterd worden en jezelf koesteren. We gaan we op een heel diep niveau verbinden met elkaar. In een kleiner groepje komen we samen en gaan we ons verhaal delen. Aan de hand van afstem oefeningen, meditaties,  journaling, kaarten trekken en energetisch werk, gaan we stilstaan, reflecteren, verbinden en ons pad samen verder bewandelen. 

 • Op het online platform rolt er maandelijks een nieuwe module uit (lees er hier verder onderaan meer over). Je kan hier terecht voor de yoga oefeningen, meditaties en journaling oefeningen. Hier kom je langzaam meer te weten  over wat de magische Maya horoscoop over jou te vertellen heeft én waar je je "mood journal" agenda kan terugvinden en afdrukken. 

"dit is een life changing traject. Eens je kiest voor het pad van zelfontwikkeling is er geen weg terug. En dat is goed, dat is verrijkend. Maar de diepe inzichten en groei komen niet vanzelf. Ik nodig je uit om werkelijk met dit traject, en dus met jezelf, aan de slag te gaan. Om je te engageren, op een manier dat haalbaar is voor jou, zonder dat het voelt als de zoveelste verplichting. In ruil, beloof ik je dat je je werkelijk herboren zal voelen. Dat je helemaal stralend in je kracht zal staan!"

je kan kiezen tussen een
groepstraject of persoonlijk traject

Je hebt de keuze tussen een groepstraject en een persoonlijke versie van dit Rebirth traject.

Wat is het verschil

 • In het super waardevolle en magische groepstraject mag je genieten van een persoonlijke aanpak én de verbindende kracht van de groep.

 • De kers op de taart kan je vinden in het magische persoonlijke traject, je krijgt dezelfde inhoud als in het groepstraject, maar met één op één begeleiding. 

IrmyPhotography-97.jpg

groepstraject

 • 2 online masterclasses als startschot en om het traject af te ronden

 • 2 vrouwencirkels om elkaar te inspireren, te ondersteunen en te verbinden

 • 5 online groepsessies van 90 minuten

 • 1 x per maand Q&A via instagram tribe

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • gesloten instragram tribe

 • facebook community om te verbinden met de andere mama’s

 • 50 plekjes beschikbaar 

 • jouw investering bedraagt 39 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 397 euro incl btw

IrmyPhotography-64.jpg

persoonlijk traject

 • 2 online masterclasses als startschot en om het traject af te ronden 

 • 1 vrouwencirkel om elkaar te inspireren, te ondersteunen en te verbinden 

 • 1 live dag met vrouwencirkel in de natuur. 

 • 5 één op één prana sessies van 90 minuten

 • 1 x per maand Q&A via persoonlijke whatsapp

 • online platform met cursussen, integratie oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, journaling oefeningen, ...  

 • mood journal om je natuurlijke ritme te ontdekken

 • gesloten instragram tribe

 • facebook community om te verbinden met de andere mama’s

 • 25 plekjes beschikbaar (nu nog maar 11)

 • jouw investering bedraagt 89 euro incl btw per maand (gedurende 12 maanden)

 • betaal je liever in één keer? Dan bespaar je 71 euro en bedraagt de kost 997 euro incl btw

hoor het eens van een ander: Toke

"Jozefien schept een warme sfeer, met een theetje erbij, tijdens haar prana sessies, waardoor ik meteen kan landen. Haar humor en sprankelende energie, haar passie voor de Maya horoscoop zijn duidelijk voelbaar. Haar uitleg is helder en praktisch. Heerlijk om erin ondergedompeld te worden! En het beste is: de sessies zelf voelen als een kadootje voor jezelf, maar ik merk duidelijk dat de effecten veel langer doorwerken. Wat ze zegt zorgt telkens voor een klik in mijn hoofd, waardoor ik nu een aantal dingen anders bekijk of doe. Zo mooi hoe haar woorden dit teweeg brengen!"

waaruit bestaan de modules van dit traject?

Dit traject bestaat uit 9 modules verspreid over 9 maanden.

 

Module 1: afstemmen (maart)

 • elkaar voor een eerste keer (online) ontmoeten tijdens een masterclass (replay zal heel het traject beschikbaar zijn!)

 • afstemmen, vertragen en weer in contact komen met jezelf en je natuurlijke ritme

 • stilstaan bij waar jij wilt staan na deze 9 maanden? ​

Module 2: ontdek je kracht + laat los (april)

 

 • we gaan loslaten en ruimte maken, zodat er plaats is voor die nieuwe stralende jij

 • we gaan jouw innerlijke kracht versterken aan de hand van je begeleiders in je Maya horoscoop

 

Module 3: ontdek je missie en levenslessen + zaadjes planten (mei)

 • aan de hand van je levensmissie en levenslessen ga je ontdekken welke zaadjes jij te planten hebt en in welke richting je pad loopt.

Module 4: ontdek in welke fase van je leven je je NU bevindt (juni)

 • je mag meer ontdekken over wat er dit jaar in jouw leven speelt, welke lessen je te leren hebt en hoe je jezelf hierin kan ondersteunen + hoe je verder kan groeien en transformeren.

Module 5: tijd om te reflecteren (juli)

 • ik toon je hoe je kunt terugblikken naar je verleden via de maya horoscoop

 • je wordt bewust van welke lessen je te leren had op belangrijke momenten in je leven.

 • We nemen deze maand de ruimte om hier bij stil te staan, de balast los te laten (I know, het is eindeloos, dat proces van loslaten), te vergeven, te accepteren en uiteindelijk op het einde van deze maand, gezuiverd en als een lichtere jij verder te gaan op je pad.

Module 6: tijd om vooruit te blikken (augustus)

 • ik toon je hoe je vooruit kunt blikken in je leven via de maya horoscoop

 • je kan ontdekken wanneer er bepaalde veranderingen voor de deur staan, wanneer je aan een nieuwe levensfase start en welke thema's er centraal zullen staan de komende jaren

Module 7: hoe zit dat met je gezin? (september)

 • we zetten een eerste stapje weer naar buiten

 • ik toon je hoe je de maya horoscopen van je gezinsleden kunt berekenen

 • je leert hoe je de relatie energieën kunt berekenen, tussen jou en een gezinslid, of van heel je gezin

Module 8: de balans bewaren en in je kracht staan in het dagdagelijkse leven (oktober)

 • ik leer je hoe je dagdagelijks de energie vanuit de Maya kalender kunt lezen

 • ik leer je hoe je makkelijk kunt zien wat het effect is van die aanwezige energie op jou.

Module 9: inzichten integreren in je leven (november)

 • we starten de laatste maand met een online vrouwencirkel/masterclass op dinsdagavond 8 november tijdens volle maan

 • we gaan reflecteren en integreren de inzichten in je leven, zodat je nu zelf stralend je pad kan bewandelen! (replay zal een hele maand beschikbaar zijn!)

wat we tijdens het hele traject met ons meenemen

 • ik begeleid je op het online platform met meditaties, journaling en leren afstemmen 

 • ik begeleid je in het ontdekken van jouw natuurlijke ritme m.b.v. een agenda die je kan afdrukken

 • extra tips en Q&A's in de intsagram tribe

 • verbinden met de andere mama's in de facebook community

IrmyPhotography-76_edited.jpg

waarom evi JA zei tegen het traject

veelgestelde vragen

​Hier enkele van de veelgestelde vragen. Als je toch graag even je bedenkingen persoonlijk met me wilt aftoetsten, kan dat zeker! Je kan me altijd een persoonlijk berichtje sturen via instagram of via mail en dan antwoord ik je met veel liefde!

 • Kan ik achteraf nog prana sessie bijboeken?

Er zullen buiten het traject maar een beperkt aantal prana sessies beschikbaar zijn, die in de eerste plaats zullen gaan naar zij die op de wachtlijst staan, en dat zijn er al wel wat. Ik schat dat er pas een eerste plekje vrij zal komen in mei of juni. Misschien dat je wel een eenmalige extra sessie zal kunnen boeken, maar reken er zeker niet op meer. Als je dus graag de zekerheid wilt van die opvolging via prana sessies, kan dat enkel via het persoonlijke traject.

 • Ik woon ver weg en twijfel..

Ik zelf heb ook mijn energetisch therapeut die in Eindhoven woont en waarvoor ik graag in totaal twee uur in de auto zit. Ik bekijk die momenten ook echt als mini tripjes, mini vakantietjes. Ik koop iets lekker in een tankstation en zet een fijne podcast of muziek op. Heerlijk vind ik dat. Pure metime! Zo kan jij dat ook zien, lieve jij. Je kan het ook combineren met een lekker lunchke in cafe josée hier vlakbij, of met een wandeling in het park achter de praktijk. Of misschien maakt ge er ineens een dag uitstap Antwerpen van? ;-) Mogelijkheden genoeg!

 • Ik heb geen tijd, ga ik dan net niet nog meer stress (en minder tijd) krijgen van dit traject?

Lieve jij, het antwoord is heel simpel en duidelijk: nee. Ik ga je net tonen in dit traject hoe je weer meer tijd kan creëren en ervaren. Maar natuurlijk komt dit niet vanzelf. Als je geëngageerd bent en als je werkelijk weer meer tijd wilt hebben, dan is dit net je kans op een leven met minder stress en meer tijd. ;-)​

 • Ga ik er wel genoeg uithalen?

Ben jij genoeg, lieve jij? Want dat is wat je eruit gaat halen. Dat je weer de connectie met jezelf mag gaan voelen. dat je weer in contact mag komen met jouw pure zelf. Om van daaruit in je kracht te staan en te stralen. Lijkt me genoeg, nee? ;-)

 • Hoeveel tijd ga ik hier dan in moeten investeren?

Elke maand rolt er een nieuwe module uit op het online platform. Je hebt hier dan een maand de tijd voor om mee aan de slag te gaan, zodat je geen druk hoeft te ervaren. Je zal telkens een uurtje in die maand mogen leren en ontdekken. Uiteraard kan je daar ook langer mee bezig zijn, als je dat wilt. De oefeningen die online komen, zijn geheel vrij voor jou om zoveel te doen als goed voelt. De 4 bonussen, 2 vrouwencirkels en prana sessies worden verspreid over de 9 maanden, zodat dit ook geen overload wordt.

 • Wat met de zomervakantie?

In juli en augustus zijn er geen extra activiteiten gepland en gaan we vooral reflecteren (in juli) en even vooruit blikken (in augustus). Dat zijn modules waar je echt helemaal zelf mee aan de slag kunt gaan, op jou eigen tempo, zelf op vakantie :-). Je kan dus zeer zeker lang op vakantie gaan, als je dat wilt. Wij gaan dat ook doen :-) In juli zal ik nog één week werken en in augustus worden dat er de laatste drie. Wel zal ik tijdens mijn vakantie beschikbaar zijn voor jullie dringende vragen.

 • Wat is het verschil tussen het persoonlijke en het groepstraject?

Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid persoonlijke begeleiding. Voel dus zelf maar goed waar jij nood aan hebt! Beide opties zijn mega waardevol!

 • Ik ben een pasgeboren mama, is het traject dan wel iets voor mij?

 

Dat hangt af van jouw eigen proces. Ik raad dit traject aan, vanaf het moment dat jij je klaar voelt om weer bij jezelf te komen. De eerste weken en maanden ben je als mama vaak nog in een symbiose met je kind en dat mag er ook helemaal zijn. Zolang je nog die sterke drang voelt, ben je nog niet klaar voor dit traject. En dat is oké. Dan doe je gewoon volgend jaar mee hè ;-) Als je je wel klaar voelt om die eerste stappen weer te zetten naar jezelf, ben je meer dan welkom!

 • Ik ben een mama met oudere kinderen, is het traject dan wel iets voor mij?

Zeer zeker! Eens mama, altijd mama, toch? Ik merk in mijn praktijk dat er veel mama's zijn, die op latere leeftijd pas beseffen dat ze zichzelf verloren zijn. En dan de weg terug zoeken naar zichzelf. Of mama's die moeite hebben met het afbakenen van hun grenzen naar hun kinderen en kleinkinderen toe. En ook daar kan dit traject bij helpen. Om meer vanuit je kracht in je leven te staan! Dus ja, ook jij lieve mama van oudere kinderen, ook jij bent meer dan welkom in dit traject!

 • Ik heb nog geen enkele ervaring met zelfontwikkeling, is het traject dan wel iets voor mij?

Er is voor alles een eerste keer, toch? ;-) Je hebt geen enkele ervaring nodig voor dit traject, dus wees welkom!

 • Waarom zou ik me door jou laten begeleiden en niet door een andere therapeut of klassiek geschoolde psycholoog?

Omdat je het voelt. Kijk, je kan je op wel duizenden manieren laten begeleiden. Er is geen juiste of foute manier. Er is alleen een manier die past bij jou. Als jij warm wordt van mijn aanpak en als je diep in je hart een JA voelt, dan is het antwoord op deze vraag duidelijk, nee? Als je dat niet voelt, dan ben ik misschien niet de juiste persoon voor jou en dat is helemaal oké!

 • Waarom zijn de plekjes beperkt voor het persoonlijke traject?

 

Omdat er maar zoveel uren zijn op een dag en ik jou de beste versie van mezelf wil geven, zonder mezelf voorbij te hollen. (ahja, practice what you preach) Die beste versie kan er enkel zijn wanneer ik mezelf de ruimte geef om me te voeden en te blijven ontwikkelen. En daar hoort een dagje sauna tijdens mijn hersteldagen zeer zeker bij! :-) Dus kort gezegd: er is gewoon niet meer tijd, dus daarom zijn er ook maar een beperkt aantal plekjes. 

 • Waarom krijgen we niet meteen toegang tot alle modules?

Wel, omdat ik geloof in het proces en in de tijd. Dat je de tijd neemt om elke stap te doorvoelen en tot je te laten komen. Dat je vertraagt. EN dat je vooral ook eerst start met jezelf en niet meteen heel je gezin hun horoscopen begint te berekenen ;-)

 • Hoelang heb ik toegang tot het online platform?

 

Eén jaar. Dat wil zeggen dat je na het einde van het traject nog 3 maanden toegang hebt en je alles nog eens kan vastnemen als je dat wilt. Het werkboek kan je afdrukken, dat heb je voor het leven! En uiteraard al de inzichten ook ;-)

 • Wanneer start de volgende editie van dit traject?

Dit traject wordt één keer per jaar opgestart, telkens in maart.

 • Wat met de bonussen?

Er zijn twee early bird bonussen. De eerste is een persoonlijke videocall van 15 minuten, wanneer jij het nodig hebt ergens binnen de 9 maanden, wanneer je bv vastzit en even een verhelderende blik nodig hebt, deze is er enkel voor zij die op donderdag 17/02 zélf beslissen om deel te nemen aan het Rebirth traject (ongeacht welk traject van de twee). De tweede is een persoonlijk Q&A momentje via whatsapp, wanneer jij het nodig hebt ergens binnen de 9 maanden, deze is er enkel voor zij die binnen de 48u beslissen om deel te nemen aan het Rebirth traject (ongeacht welk traject van de twee).

De vijf andere bonussen (twee masterclasses, twee online cursussen én eenmaal korting, zie ze hieronder uitgrbreid toegelicht staan) zijn er voor iedereen die meestapt in het traject.

 • Tot wanneer kan ik beslissen?

De deuren van het traject zijn open van 17/02 tot en met 24/02 (middernacht). Nadien gaan de deuren toe, tot februari volgend jaar.

 • Wat als ik wil annuleren?

Dan kan je contact met me opnemen via mail: jozefien@studioprana.be

 • Nog vragen?

Ik maak graag even de tijd voor je vrij om kennis te maken en al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Je kan dat doen via instagram (persoonlijke berichten) of via mail.

Ja, ik weet genoeg, ik ben klaar voor het REBIRTH trajct!

Klaar om die grote stap met mij te nemen?

Ik zit al op je te wachten.

IrmyPhotography-97.jpg

rebirth groepstraject

IrmyPhotography-64.jpg

rebirth persoonlijk traject

mijn verhaal (vervolg)

Fotofolies x Studio Prana-11.jpg

Na die ene bewuste dag, sloeg ik een pad in. Mijn pad. Een pad van nog diepere bewustwording. Een pad waarin ik eindelijk écht durfde kiezen voor mezelf, voor mijn passie, voor waar ik helemaal warm van werd. Een pad waarin ik me openstelde voor spiritualiteit. En oh, wat voelde dat goed. Alsof er een deur openging. Alsof de zon eindelijk weer kon stralen. Alsof ik eindelijk weer kon stralen.

 

Mijn missie? Jou daar ook brengen en je tonen: je kan kiezen om jouw pad te gaan bewandelen. Je kan kiezen voor jezelf EN voor je gezin. Je kan kiezen om goed voor jezelf te zorgen EN goed voor je kind(eren) te zorgen. En vooral: je kan kiezen om helemaal stralend in je kracht te staan!

 

Wil jij ook in contact komen met jouw pure zelf? Met jouw natuurlijke ritme? Met jouw levensmissie?

Zet je op de wachtlijst. De poorten van het traject gaan weer open in februari 2023

Joepie! Je staat op de wachtlijst. Je krijgt als eerste de kans om je in te schrijven!

 
 • Facebook
 • Instagram

algemene voorwaarden - privacy policy

annuleringsvoorwaarden

© 2021 - 2022 Jozefien Scheepers

tot in het traject?