top of page
IrmyPhotography-39.jpg
online cursus 
RE connect

ben jij klaar om in je kracht te staan?

deze online cursus brengt je super concrete tools en handvaten

 

  • om te verbinden met jouw pure zelf

  • om de eerste belangrijke stap te zetten om in je kracht te staan

"Zo dankbaar dat ik dankzij Jozefien, haar prana sessies en de online cursus "REconnect" de Maya astrologie heb leren kennen. Ik vind het super boeiend om eens vanuit een (totaal onbekende) invalshoek te kijken naar mezelf en mijn omgeving. Ik was ( en ben nu terug) een echt gevoelsmens. De beste beslissingen nam ik altijd vanuit mijn gevoel. Dan zat het er steeds “boenk” op. Helaas was ik dit verleerd. Ik was het gaandeweg kwijt gespeeld, mijn gevoel strookte vaak niet met wat ze van mij verwachten in deze maatschappij. Dan voel ik me eerder vreemd … daar ben ik heel onzeker van geworden. Zeker wat het ouderschap betreft maakte dit van mij een onzekere mama. Jozefien heeft me er steeds op gewezen dat ik terug van mijn hoofd naar mijn hart moest gaan en terug voelen wat mijn buikgevoel me zei. Dat was even oefenen, ik kon niet meer goed voelen. Ondertussen vertrouw ik volop op mijn gevoel en sta ik veel zelfzekerder in het leven. Soms zijn beslissingen atypisch maar toch voelt dit goed 😊. Het maakt me trots.
Dank je Jozefien 😘 "

Karen

online cursus:
adem & ontspan

dit traject brengt je niet enkel een betere ademhaling, het laat je ook zakken in je lichaam.

 

via de ontspannings- en yoga oefeningen wordt je je weer bewust van wie je bent, wat je voelt en waar je staat in je leven.

klinkt heerlijk rustgevend toch?

wel, ik moet eerlijk toegeven, dat is het ook :-)

ben jij klaar om weer meer (adem)ruimte in te nemen?

IrmyPhotography.jpg

"Dankzij de adem & ontspan cursus kan ik letterlijk eindelijk weer op adem komen. Via de duidelijke video's en haar heerlijke en rustgevende stem, neemt Jozefien je mee en verdwijn je even in een andere wereld."

Ann

zit je nog met een vraag?

bottom of page